Lakatos Márk szerint Azahriah teltházas koncertjei „nemzetbiztonsági kockázatnak” minősülnek

2023. október 19. 09:46

A stylist szerint a Békemeneten sincs ennyi ember. (Már volt kétszer ennyi is – a szerk.)

2023. október 19. 09:46

Egyre valószínűbb, hogy Azahriah három (teltházas) koncertet ad majd a Puskás Arénában. Ezzel kapcsolatban Lakatos Márk stylist is elmondta véleményét TikTok-oldalán. Kiszámolta gyorsan, hogy a három teltházas koncert azt jelenti, hogy Azahriah három koncertjére összesen közel 200 ezer ember kíváncsi.

Na, most itt kezdtem el izgulni Azahriah-ért, ugyanis ez már szerintem nemzetbiztonsági kockázat.

A Békemeneten nincs ennyi ember, meg sehol. Tehát szerintem Orbán Vityó erre egy kicsit féltékeny lesz” – fogalmazott Lakatos Márk.

Érdekesség, hogy a sylist információival ellentétben a Belügyminisztérium már 2014-ben megerősítette a szervezők becslését, a tárca szerint akkor 440-460 ezer résztvevője volt a civil menetnek – írta meg az Origo. Vagyis volt már kétszer akkora Békemenet is. Ettől függetlenül Azahriah az első magyar előadó, aki teltházas koncertet ad a Puskás Arénában.

A stylist fejtegetését itt nézheti vissza:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Tiktok

 

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. november 24. 22:01
A békemenet ingyen van. Bocs, nem. Az adótokból. 😀😀😀
Krupp Skya
2023. október 20. 18:06
Lakatos Márk kibaszott kurva nagy szemüvege nemzetbiztonsági kockázatnak minősül.
sober
2023. október 20. 03:11
borzalom mind 2 koma! hogy hogy nem úgy alakult ez a világ, h az egyik felén élnek a normálisak, a másikon meg lakatosék??
uszti89-2
2023. október 19. 20:53
Van intelligens ember ,aki nem okos És van okos ember , aki nem intelligens. És van rengeteg ember aki se nem intelligens,se nem okos és mindig ők gyóznek . Ezek rohannak az A.koncern jegyeiért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!