Sikerült megszereznem az elmúlt napokban sokat emlegetett orosz történelemkönyvet

2023. szeptember 04. 11:13

Bár az orosz nagykövetség azt találta mondani, hogy nem látták az említett könyvet, szívesen átküldöm igény szerint.

2023. szeptember 04. 11:13
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Sikerült megszereznem az elmúlt napokban sokat emlegetett orosz történelemkönyvet.

A teljes tankönyv 448 oldal és a 130. oldalon bizony ott szerepel az ominózus szemlélet, amit megpróbált elhazudni az orosz nagykövetség és ami kapcsán Szijjártó Péter bemutatta, hogy a szuverenitás fennhangon történő éltetésén túl hazánk külügyminisztere valójában egy gyáva alak, akinek csak akkor nagy a szája, ha Magyarország szövetségeseivel szemben kell izmoznia.

Sok eszményről és értékről derült már ki, hogy valójában semmit sem jelent az állampárt számára, azon túl, hogy el lehet puffogtatni egy ünnepi beszéden. Ilyen a családhoz, a hazához vagy épp a kereszténységhez való hozzáállás. Most felírhatjuk a szuverenitást is.
Ugyanitt: Bár az orosz nagykövetség azt találta mondani, hogy nem látták az említett könyvet, Посольство Российской Федерации в Венгрии szívesen átküldöm igény szerint.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Ferenc

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 06. 15:41
Csak a szokásos orosz igazmondás…
Cséfy
2023. szeptember 05. 15:30
Különösebben nem érdekes, hogy az oroszok mit gondolnak rólunk. Egy fokkal már érdekesebb, és az életünket jobban befolyásolja, hogy a szomszédaink (szlovákok, ukránok, románok, szerbek, osztrákok) szlovénok mit tanítanak rólunk az iskolában. Csak mellékesen említem meg, hogy sok éve a tizenéves gyerekeimet rekesztették ki maguk közül a felső-kubini szlovák pajtik, amikor kiderült, hogy ők magyar gyerekek... Úgyhogy a szlovák történelemkönyvek is megérnének egy misét...De a legfontosabbról nem beszél ez a magát "államférfinek" nevező Gerencsér: ő és momentumos társai vajon milyen történelmi tudattal rendelkeznek? Milyen családi, társadalmi buborék, ami kitermeli ezeket az új undokokat? Ehhez nem elsősorban a történelemkönyveken múlik, hanem az elsikkasztott rendszerváltás óta tovább működő hálózatok aprómunkáján, beépülve az iskolába, az otthoni nevelésbe, a tudatformálás bolsevik hagyományai szerint!
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 05. 07:24
#LIBURGYÁKKÖNYVSZEMLE #HAVIKÉTMILLIÓÉRT #DOLGOZÓMAGYAROKADÓJÁBÓL
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 05. 07:20
#GELENCSÉRMEGINTHAZUDIK #NEKEMISMEGVAN #NINCSBENNEILYEN #BÁRKINEKÁTKÜLDÖMEGYSZERVALAMIKOR #IGÉNYSZERINTMEGÍGÉREKBÁRMIT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!