Robbantással fenyegette meg a rendőröket, a terrorelhárítás fogta el

2023. szeptember 14. 13:54

A 38 éves férfi ellen terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés miatt nyomoznak.

2023. szeptember 14. 13:54

Letartóztatták azt a 38 éves cserhátsurányi férfit, aki azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy felrobbantja őket – közölte a police.hu. A nyomozás adatai alapján a férfi 2023. szeptember 04-én 21 óra 20 perckor mobiltelefonról felhívta a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját és azt mondta, hogy

a rendőrök menjenek ki a cserhátsurányi lakcímére és lőjék őt le, mert ha nem, akkor ő nyit rájuk tüzet.

Mindezeket követően 21 óra 39 perckor ismételten telefonált az ügyeletre, és a rendőrökre utalva azt mondta, hogy felrobbantja őket.

Ezt is ajánljuk a témában

A fenyegetést Rendőrség komolyan vette és értesítette a Terrorelhárítási Központ munkatársait, akik a 38 éves ittas férfit otthonában elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók – kihallgatását követően – őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök sem lőfegyvert sem robbanószert nem találtak. „Aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

***

Nyitókép: képernyőkép

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. szeptember 14. 15:35
Jön a tél, kell egy fűtött cella.
panka45
2023. szeptember 14. 14:03
Szerencsétlen ostoba barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!