Megszólalt a rendőrség a börgöndi repülőgépbalesetről

2023. szeptember 10. 18:52

Mint ismert, bemutatórepülés közben lezuhant egy gép, halálos áldozatok és sérültek is vannak.

2023. szeptember 10. 18:52
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a börgöndi repülőtéren bemutatórepülés közben lezuhant egy sportrepülőgép. Információk szerint egy T–28 Trojan amerikai, dugattyús motoros katonai kiképző, felderítő és könnyű földi támogató repülőgépről van szó.  

Ezt is ajánljuk a témában

Az esettel kapcsolatban a rendőrség is megszólalt, közleményükben azt írják: a légibalesetben egy 67 éves és egy 37 éves férfi életét vesztette. A kisrepülő egy parkoló személygépkocsi mellé esett, ami a becsapódó alkatrészektől kiégett. Az elsődleges adatok alapján a pilótán kívül egy fő tartózkodott a repülőgépen, ők a helyszínen életüket vesztették. A személygépkocsi utasai közül három fő súlyos égési sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Nyitókép: police.hu

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 10. 20:18
úgy gondolom az ilyen repülőnapok című rendezvényeket be kellene fejezni -- a nézők is veszélyben vannak a pilóták pedig többet kockáztatnak a látvány kedvéért ez pedig a végeredmény - egy közelben levő autóban két felnőtt és két gyerek ült - az autóban súlyos égési sérüléseket szenvedtek - egy orosz drón nem okoz ennyi sérültet mint a két pilóta most ... sajnálom őket, de ezeket a mulatságokat be kell fejezni
Galsó Atya
2023. szeptember 10. 19:54
Ez nem hír bazmeg. Mi van az ártatlan áldozatokkal? Az lenne a hír.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 10. 19:23
Ahogy a repülős viccben elhangzik: "ezt nem gondoltam volna". Nyugodjanak békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!