Nem fellebbezett az Árpád hídi gázoló, így jogerőssé vált a bíróság döntése

2023. szeptember 07. 16:11

A férfi még júliusban egy szabályosan közlekedő kerékpárost ütött el, aki belehalt a sérüléseibe.

2023. szeptember 07. 16:11

A Magyar Nemzet csütörtöki cikkében azt írja: három hónapig még biztosan börtönben marad az a fiatal férfi, aki még július elején egy versenyzést követően egy biciklis halálát okozta az Árpád hídon. A lap szerint az elsőfokú bíróság végzése végleges, ugyanis a gyanúsított nem fellebbezett az ellen. 

A fél országot megdöbbentette az Árpád hídon történt tragikus baleset, mikor két BMW és egy Mercedes gyorsult egyet a Buda felé vezető oldalon. Mint késöbb kiderült, az igazságügyi műszaki szakértői vélemény szerint a Mercedes luxus-sportkocsi 

 

legalább 137 km/óra sebességgel száguldott, 

 

mielőtt kisodródva elgázolta a szabályosan közlekedő kerékpárost, aki két végtagját is elvesztette az ütközés során, majd a kórházba szállítás után meghalt.

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
N.N.
2023. szeptember 20. 16:34
A letartóztatást meghosszabbító végzés biztos, hogy nem vált jogerőssé, csak véglegesség, ahogy az egyébként a cikkben már helyesen szerepel. Nincs jelentősége, csak a pontosság.
EX_Terminator
2023. szeptember 07. 18:12
Az engem nem érdekel hogy egyes senkiháziak mit képzelnek, ők az összes szarságukkal egyszerűen csak semmibe vannak véve.
robag7
2023. szeptember 07. 17:23
Mi ez az igénytelenség? Mi az ítélet? Mik ezek az értelmetlen újságcikkek mostanság?
Reszelő Aladár
2023. szeptember 07. 17:13
Tehát a letartóztatást hosszabbították meg és még nem az ítélet (a cikkből ez nem derül ki ChatGPT!). A böntetés pedig a gondatlanságból elkövetett gyilkosság, a közúti veszélyeztetés, a gondatlan köztulajdon rongálás, plusz egyéb hihágások, az annyi mint 24 év, fegyházban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!