Mondja ki: RÜHELLEM A B***KAT!

2023. szeptember 09. 22:47

Ugye milyen jólesett?

2023. szeptember 09. 22:47
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Ha Lázár János félrebeszél, Márki-Zay Péter meg mellébeszél. Nyugodtan bökje ki: homofób vagyok, mint az ágyú! Nem először adódik rá remek alkalom, hiszen Polgármester úr politikai ellenfelei melegnek gondolt gyerekeit is gond nélkül outolja, álságosan isten kardját játszva. Ne vacakoljon, legyen férfi – legalábbis az a macsó, akinek a szerepében tetszeleg –, és csapjon az asztalra! Mondja ki: RÜHELLEM A B***KAT! Ugye milyen jólesett?

Komolyra fordítva a szót – mondjuk eddig is halálosan komoly voltam –, nincs itt semmi meglepetés, az az ember, aki ellenfelei gyerekének (vélt) szexuális orientációjával kampányol, régen letette már a névjegyét. Amikor ugyanez az ember felhorgad azon, hogy Lázár azt állította, hogy a polgármester azt mondta »két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt", nos, ekkor ez az ember nem azt kéri ki magának, hogy a szájába adtak valamit, hanem azt, hogy mit. Vagy nem tud magyarul. De inkább az előbbi, hiszen rögtön ezután leszbikusozott, szájerezett és kaletázott is egy jóízűt.

Amivel a legnagyobb gond, hogy egy mondatban említve rendeli egymás mellé a melegséget és a pedofíliát. Ismerős? Igen, ez folyik a csapból is – kormánypropaganda formájában. Miféle szempont lenne hát az, amely szerint ő alternatívája és nem gyenge másolata a Fidesznek?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. szeptember 12. 13:37
közelit egy üstökös, nem lehet ezeket rá ültetni kb. 2536-ban térnének vissza( MZP,KERIT, Tordait, dk-s kutyákat mind, brüxeli bérencekkel együtt)?
backsplash
2023. szeptember 11. 14:22
Bazmeg, a homárság sajnos együtt jár a pedofíliával. A pedofilok többsége ugyanis férfi és a kisfiúkra mozdul.
MaBaker
2023. szeptember 11. 13:44
Én a buzipropagandát utálom. És jólesik kimondani. A buzikat sajnálom, hogy egy ilyen elbaszott életet kell élniük és még a terápia lehetőségét is elzárják előlük. De ugye 2023-ban ez sem egy PC álláspont...
Gusztiapu
2023. szeptember 11. 11:27
1. Orbán fiával kapcsolatban hány ellenzéki politikus tett félre nem érthető célzásokat - kedves Vera? Felsorolná - hiszen ezek "már régen letették a névjegyüket" - igaz?! Fogadjunk, hogy nem meri, Mérő! 2. Én nem a homoszexuálisokat, hanem magát rühellem az egyre színvonaltalanabb írásaiért. (Bár tudom, van ennek közönsége.) 3. Nagyon téved. Amíg lehetett ezt a témát objektíven, tudományos igénnyel és korrekt módszerekkel vizsgálni, és megfelelő formában közölni az eredményeket, addig nem egy pszichológus, pszichiáter mutatta ki, hogy nagyon gyakran a nem kiélt, nem realizálható, eredetileg felnőttek felé irányuló homoerotikus vonzalom az alapja pedofil cselekedeteknek. (Pl.: Pap - hitoktatáson résztvevő vagy egyházi intézményben tanuló gyerekek vagy egyszerűen tanár - azonos nemű diák viszony.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!