Mondja ki: RÜHELLEM A B***KAT!

2023. szeptember 09. 22:47

Ugye milyen jólesett?

2023. szeptember 09. 22:47
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Ha Lázár János félrebeszél, Márki-Zay Péter meg mellébeszél. Nyugodtan bökje ki: homofób vagyok, mint az ágyú! Nem először adódik rá remek alkalom, hiszen Polgármester úr politikai ellenfelei melegnek gondolt gyerekeit is gond nélkül outolja, álságosan isten kardját játszva. Ne vacakoljon, legyen férfi – legalábbis az a macsó, akinek a szerepében tetszeleg –, és csapjon az asztalra! Mondja ki: RÜHELLEM A B***KAT! Ugye milyen jólesett?

Komolyra fordítva a szót – mondjuk eddig is halálosan komoly voltam –, nincs itt semmi meglepetés, az az ember, aki ellenfelei gyerekének (vélt) szexuális orientációjával kampányol, régen letette már a névjegyét. Amikor ugyanez az ember felhorgad azon, hogy Lázár azt állította, hogy a polgármester azt mondta »két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt", nos, ekkor ez az ember nem azt kéri ki magának, hogy a szájába adtak valamit, hanem azt, hogy mit. Vagy nem tud magyarul. De inkább az előbbi, hiszen rögtön ezután leszbikusozott, szájerezett és kaletázott is egy jóízűt.

Amivel a legnagyobb gond, hogy egy mondatban említve rendeli egymás mellé a melegséget és a pedofíliát. Ismerős? Igen, ez folyik a csapból is – kormánypropaganda formájában. Miféle szempont lenne hát az, amely szerint ő alternatívája és nem gyenge másolata a Fidesznek?”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Kissé mintha újra igazolva lenne az az előítélet, miszerint a nők hisztisek és érzelemvezéreltek, a balos értelmiség tagjai meg befeszült, mindensz*rista nyugatimádók.

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik