A Fidesz-frakció részvétét fejezi ki az akció közben elhunyt rendőr családjának

2023. szeptember 20. 22:10

A sérülteknek mielőbbi felépülést kívántak a nagyobbik kormánypárt tagjai.

2023. szeptember 20. 22:10

A Fidesz-frakció megdöbbenéssel értesült a szerda este Esztergomban történt robbantásról és részvétét fejezi ki az akció közben elhunyt rendőr családjának, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kíván – áll a nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében.

Információink szerint egy TEK-es rendőr életét vesztette, többen pedig megsérültek egy robbantásban Esztergom külterületén szerdán este, a Központi Nyomozó Főügyészség várhatóan hivatalos közleményt ad ki.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor is részvétét fejezte ki a szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőrtiszt családjának közösségi oldalán. A sebesülteknek pedig mielőbbi jobbulást kívánt.

MTI/Mandiner

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2023. szeptember 21. 07:55
Aki megalázta amíg dolgozott, az most fogja be a pofáját!
Sztrovacsek
2023. szeptember 21. 07:53
Nincs itt semmi látnivaló! Teljesítette az esküjét. "Életem árán is megvédem......" Nem ilyenkor kell jópofizni, hanem amíg él és dolgozik, MEG KELL BECSÜLNI! Úgy anyagilag, mint erkölcsileg. UTÁNA talán őszintének hangzik majd a politikai részvét nyilvánítás is. De aki megalázat a míg dolgozott, az most fogja be a pofáját' szerintem
Szerintem
2023. szeptember 21. 06:48
Részvétem, a családjának, a szeretteinek. Nyugodjék békében.
Genusnextgen
2023. szeptember 20. 23:39
Nem tudta fizetni a villanyszámlát. Sajnos egyre többen vannak ilyenek, csak remélhetjük, hogy ennyire nem látják kilátástalannak az életüket az orbán-infláció miatt. #rombabaszottország #csicskafidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!