A Carlson-interjú hete

2023. szeptember 03. 10:34

A magyar ellenzéket nem az amerikai kormányzat támogatta, hanem amerikai magánadományozók.

2023. szeptember 03. 10:34
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította a teljes magyar kormánypárti média, hogy több mint 120 milliós nézettséget hozott Orbán Viktor interjúja, amit Tucker Carlson amerikai riporternek adott a Twitter (most már X) közösségi hálózaton.

Ezzel szemben a tény az, hogy 120 millióan nem magát az interjút nézték meg, hanem Carlsonnak az interjúról küldött posztját. Néhány nappal korábban Trump volt elnök ugyancsak azzal dicsekedett, hogy a történelem legtöbb nézőt vonzó interjúját adta Carlsonnak, 262 milliós nézettséggel, de valójában csak 22 millióan kapcsolódtak a videóra. Sőt, még ez utóbbit is úgy számolja a Twitter, hogy nézőnek számít mindenki, aki 2 másodpercnél hosszabb időre belenézett az interjúba. Lehet, hogy millióknak még 3 másodperc is sok.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt állította Orbán Viktor (Carlsonnak arra a kijelentésére válaszolva, hogy a Biden-kormányzat amerikai adófizetői pénzt használt fel a magyar ellenzék támogatására), hogy »nagy összeget fizettek«.

Ezzel szemben a tény az, hogy a magyar ellenzéket nem az amerikai kormányzat támogatta (mintegy 4 millió dollárral, ami a Fidesz által a kampányra felhasznált állami erőforrások töredéke), hanem amerikai magánadományozók. Ezt tartalmazta a magyar titkosszolgálatok jelentése is. Lehet, hogy Orbán nem olvasta?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hidegveer
2023. október 06. 02:58
vértelen, pettyhüdt faszság, ahogy megszokhattuk ettől az elmebaj(nok)tól. gyuriga! hol a gyógyszered?
urban63
2023. szeptember 04. 13:33
... és a golya hozza a babát?! Ha esetleg lemaradtál: https://mandiner.hu/kulfold/2023/08/ime-kennedy-leleplezo-szavai-video Tedd még hozzá a régi alkeszFleto mondatát:"Jobb ha nem tudják honnan jött a pénz a kampányra" Azóta is megy a játék.... De mindegy a eltartok őt lecserélték Mancikára, már ő jár eligazításra, Fleto meg továbbképzésre....
titi77
2023. szeptember 04. 10:52
11 mikroadományozó az usa-ból. ez aztán nagyon hihető
connorj
2023. szeptember 04. 05:07
https://pestisracok.hu/a-nagy-bajnai-biden-talalkozo-a-nap-amikor-washingtonban-joe-megsimogatta-gordon-buksijat-es-a-gyurcsany-bajnai-csomag-volt-a-kovetendo-gazdasagi-mintapelda/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!