Gyűlöletbeszéd miatt leszedte Lattman Tamás szoboszlais posztját a Facebook

2023. augusztus 16. 12:56

A bejegyzésben a térdelésre érkezett jobboldali reakciókról értekezett a nemzetközi jogász.

2023. augusztus 16. 12:56
null

Azt látom, hogy a komplett fideszes mocsokmédia épp azon pörög, hogy vajon Szoboszlai hazaáruló-e, amiért az első PL-meccsen az egész csapattal együtt letérdelt. Talán ha nem ilyen baromságokkal és az azok köré szervezett idióta »szabadságharcokkal« lettek volna elfoglalva az elmúlt évek során, most nem kéne ezt a kognitív disszonanciát kezelgetni.

Pedig a tények egyszerűek: a világ halad valamerre, és igazából senkit nem érdekel, hogy a Kárpát-medencében néhány ezer idióta nem tud mit csinálni a frusztrációival. Aki pedig kiszabadul onnan, beilleszkedik a normálisba, az kapja a köpködést és a már említett frusztráció által kiváltott egyéb gyűlölködést utána. Te letérdelsz bazeg, buzi-e vagy?” – írta két napja Lattmann Tamás baloldali megmondóember a közösségi oldalán a magyar válogatott játékos első Premier League meccsén történtekről, illetve az arra érkezett reakciókról.

Ezt is ajánljuk a témában

A posztot lapunk is leszemlézte, itt el is érhető, nem úgy azonban  az eredeti publikálási helyén: a Facebook ugyanis gyűlöletbeszédre hivatkozva eltávolította a bejegyzést. Ezt Lattman így kommentálta: „Na, amikor kérdezitek, miért van tele a hócipőm a fos Facebook-kal... Hát ezért, többek között”.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP


 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszaking
2023. augusztus 17. 06:17
Viktorunk mondta: "Egy IGAZ MAGYAR csak isten és a szerelme előtt térdel le.' Akkor Szoboszlai már nem igaz magyar? 🤣🤣🤣🤣🤣
Martell 2
2023. augusztus 16. 20:29
Igen, buzi libsi majom vagy Lattman.
belabarva
2023. augusztus 16. 19:06
Lattman egy NÁCI.
petike21
2023. augusztus 16. 18:10
A magyar szélsőbaloldalból mára ennyi maradt. Lattman úr. Meg a frusztációi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!