Aki szerint mérgező az akkumulátorgyártás, az ne használjon akkumulátort!

2023. augusztus 09. 18:12

Legyen az akkumulátorhasználó az új ellenség.

2023. augusztus 09. 18:12
null
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„Elemet se. Térjen vissza a tekerős telefonhoz. És szégyellje magát, hogy abban meg réz van. Biztos, hogy a rézbányászat is szörnyű dolog. Tuti, hogy egyik se bányászott még semmit ki sehonnan, legfeljebb onnan és olyasmit, amit még egy blogban sem nevesít az ember.

Leírom a nyüves hülyéinek, hogy miként telne az élete akkumulátorok és elemek nélkül. Reggel csörögne a felhúzós vekkere, amit izzadságos munkával kell felhúznia minden este. Aztán mikor lecaplat az utcára szépen elővehetné a kurblit a csomagtartóból, de előtte meg kellene néznie, hogy valaki nem parkolt-e rá és hozzáfér a kurblilyukhoz. Ugyanis az önindító akkumulátorról megy. Aztán tekerhetne, mint a hülye, mert még három hengert bemozgatni se könnyű. Hidegbe neki se kezdjen az ember. A fasiszta olaj megdermed.

Teló nuku. Internet nuku. Majd az irodában megnézed a leveleidet. Okosóra a szőrös kacsón szintén nuku. Az ultrahangos fogkefét is be kell dugni a falba, nem lehet vele császkálni a lakásba, ohne szabadság. Polgári repülésnek annyi, mert a repcsiben is rengeteg akku van. A rezgető sem fog menni, vagy ha drótos, nagyon kell izgulni, hogy ne szabaduljon ki belőle a 220. A menő új MacBook-t is el kell hajítani.

Legyen az akkumulátorhasználó az új ellenség. Verjük ki a kezükből a telójukat, az utca tele lesz célpontokkal. Minden autónak ki lehet szúrni a kerekét, mert akkumulátor van benne.

De ez még nem elég. Az antiakkusták nem az akkumulátorgyártás általuk harsogott vélt és valós káraitól akarják megszabadítani az emberiséget, hanem más országokba akarják telepíteni a projektet. Egész véletlenül nem is Afrikába és Ázsiába, hiszen egyébként a sárgákért meg a feketékért csak Európában kár, hanem egész véletlenül a nyereséggel együtt Nyugat-Európába. Ha az amcsik feleszmélnek, akkor meg majd az USA-ba. Mert ott nem szennyez. Nem ártalmas, ott zöld.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2023. szeptember 28. 20:54
Aztán amikor kiderül, hogy az egész e-autózás egy zsákutca, mert összeségében (akkugyártás- megsemmisítés) ugyanannyira káros a környezetre, mint a kőolajszármazékokat használó motorok, az akkugyárakból egy szennyezett rozsdaövezet lesz! Meg tengernyi veszélyes hulladék! A jövő a hidrogénhajtásé! Abszolút környezetkímélő (vízből ismét víz lesz), nincs károsanyag kibocsájtás, a hidrogén előállításakor (elektrolízissel) a melléktermék oxigén! (Motor már van (és lesz), már "csak" a 700 bar nyomású tárolást (üzemanyagtartály) kell megoldani!)
tizennyolcfok
2023. augusztus 10. 09:43
nézzük a jó oldalát: már a ruppótlan propagandista szemét sem tagadja, hogy az akkugyártás súlyosan környezetromboló lenne. már csak az kéne, hogy minden ruppótlan propagandista szemét hátsó kertjében építsen orbán egy akkugyárat. aztán élvezzük a sivalkodásukat.
Vasalo
2023. augusztus 10. 06:49
Ugyanaz, és ugyanazok, akik a Noolimpiát csinálták, akik a szerencsetlen libáktol vették el a kukuricát, hogy csak más keressen a finom libamájon, ne a nagyar paraszt.
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 10. 06:07
"Namond 2023. augusztus 09. 23:07 A kínaiak pragmatikusak és realisták..." Így igaz. És a megértésükért és együttműködésükért, nyilván, egyszer valamit kérni fognak tőlünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!