A jobboldal ereje a közösségben rejlik, a baloldalnak pedig közössége sincs

2023. augusztus 29. 19:33

Akinek önmaga a legfontosabb, az soha nem lesz képes a közösség érdekét maga fölé helyezni.

2023. augusztus 29. 19:33
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Orbán Viktor az idei nyári Tranziton a liberális és a konzervatív felfogásról is beszélt. A miniszterelnök szavai szerint a liberálisok csak az individuumban, az egyénben, az önös érdekben képesek gondolkodni. Ezzel szemben a konzervatív embernek ott van a családja, a hazája és a hite. Hatalmas a különbség a két világnézet között és ha mélyebben belegondolunk, akkor meg is értjük, hogy miért képtelen a baloldal szemmel látható közösséget alkotni. Akinek önmaga a legfontosabb, az soha nem lesz képes a közösség érdekét maga fölé helyezni.

Ezzel szemben a jobboldalnak nagyon erős a közössége.  

Az idei nyári Tranzit is megmutatta, hogy nemcsak abban van különbség a jobb és baloldal között, hogy nekünk vannak ilyen rendezvényeink, nekik pedig nincsenek, hanem az is, hogy óriási a szellemi differencia a két oldal között.

Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy egy órán keresztül beszélgethettem a miniszterelnökkel, olyan témákról is, amelyekről ritkábban jut idő a mindennapi politikai csatározásokban. Orbán Viktor a tihanyi beszélgetés során teljes jövőképet adott a magyaroknak, ezzel szemben a baloldal politikusai meg azzal voltak és vannak elfoglalva egész nyáron, hogy hisztériázzanak a lángos ára miatt, ha már a Balatonnál tartunk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Tranzit Facebook-oldala
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 30. 19:04
fideszaking! Az orosz nagykövet cáfolt. Hamis a hír. Nincsenek ilyen jelzők sem most sem a tervezetben. Lángoló ütődött libbcsikommcsik bolondok vagytok
fideszaking
2023. augusztus 30. 15:40
A mocskos fasiszta 1956-os magyarok, ugye Dani? :D Ehhez mit szólsz, amúgy? Tudod, az új orosz történelem tankönyv? Tudod, akiknek a kloákáját nyalogatjátok... :D Na, most legyen nagy a szád! :D Mi az, ha nem hungarofóbia? Ja, és akkor ugye ennek fényében Puskás is fasiszta volt... :D Hatalmasak vagytok! :D
MaBaker
2023. augusztus 30. 13:21
Dehogynincs közösségük! Ott van nekik az lmbtq "közösség"
llnnhegyi
2023. augusztus 30. 09:11
Hy! Pelso j. ! Nem hiszem el,hogy nem látod a rendkívül pozitív változásokat egész Magyarország életében! A demokratikus választások valóságos népünnepély számban mennek! Hátha nem tudja mindenki: Önkormányzati választások, Országgyűlési választások, Európa Parlament választások Időközi választások. ----- Évközbeni közpolitika: Ogy ülések, kérdések válaszok, interpellációk,azonnali kérdések. Önkormányzati közgyűlések. Évi Költségvetés elfogadása, módosítása. ------ Tranzit,MCC, Kötcsei piknik Ellenzéki pártok kongresszusa: Kirúgások, szakadások, feloszlatás, bírósági járás-kelés.... Szóval nyíltan zajlik az élet, Magyarország gazdakodik . A választási bizottság elnöke négyévente bejelenti hogy a választások győztese a Fidesz Kdnp koalíciós pártok 2/3-s arányban. _________________ A DK,az Apró klán maffia szervezete, szédeleg,ripacskodik,hazudik rendületlenül,a tajtrészeg Gyurcsány Ondó Ferenc vezetésével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!