Meghaladta a tudomány az LGBTQ-lobbit, de évek óta nem kapcsolnak

2023. július 12. 17:41

Ha valóban érdekelné őket a homoszexuálisok sorsa, akkor velük foglalkoznának.

2023. július 12. 17:41
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
PestiSrácok.hu

„Azért ennyiszer átfesteni egy padot… ez már erőszakosan ideológiahívő jellemre vall. Főleg, hogy ilyen légből kapott dolgot akarnak a nyilvánosságra erőltetni vele. Érthető persze, hogy amikor közeleg a budapesti Gőg (Pride) seregszemle, és Hollandiában szép nőnek választanak egy csúnya férfit, az mindenütt progressziópontok gyűjtésére sarkallja a woke-forradalmárokat meg a társutas tisztségviselő csicskákat, akiknek végképp folyamatosan bizonygatniuk kell az elkötelezettségüket. Csakhogy ezek már a közvéleménnyel és a tudománnyal is szembemennek, hogy mindenkire ráerőltessék a társadalmi konstrukciójukat.

Ezt is ajánljuk a témában

Mindenekelőtt, ha valóban érdekelné őket a homoszexuálisok sorsa, akkor velük foglalkoznának. Lehetne önkormányzati hatáskörben szervezni például HIV-tájékoztató kampányt, egyéb gyakorlati segítséget, esetleg más, a köreikben terjedő betegségekre vagy jellemző szociális problémákra figyelhetnének. De hát nem ez történik, hanem valahogy mindig csak a szokásos érzékenyítés és a közhangulat alakítása fontos a progresszíveknek az ilyen dolgokból. Ez viszont így nem az LGBTQ-emberek segítése, hanem ideológiai indoktrináció, politikai céllal. Azt pedig régóta kérjük, hogy hagyják abba.

Most ismét felhívjuk az érintettek figyelmét, fejezzék be a teljesen illegitim érzékenyítést a tudomány által meghaladott, megcáfolt nézetek iránt!
Mit mond a homoszexualitásról a tudomány? Lássuk!

A Popular Science folyóiratban 2019 augusztusában publikálták az eddigi legnagyobb és legalaposabb kutatást, amely során több, mint 470 ezer (!) homoszexuális személyt vizsgáltak neves amerikai és brit intézmények szakemberei, elsősorban genetikai szempontból. A kutatás során azt a gént keresték, amelyet már ötven éve keresnek, amióta az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1973-ban törölte a homoszexualitást a mentális rendellenességek sorából.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. július 28. 09:43
ha buizgén van akkor bexaráss szaporodnak?
survivor
2023. július 13. 13:53
Ha buzigén van, azt hogy adja tovább egy buzi ? A biszexnel mi van ? Ha recesszív a gén, akkor mi van ?
masikhozzaszolo
2023. július 12. 22:36
Paddington Pályaudvar. 1. Nem a veszprémi TB nyugdíjfizetésével kell foglalkozni, és a Nők 40-el. Én egy dolgot rosszul tervezek, leszakad, rossz lesz, akkor elveszik a tervezési jogosultságomat. A Sigma egyenlő Mh /K Michelberger szerint nem hagyható fugyelmen kívül. Itt ugyanígy, a bírónak el kell olvasnia és betartani az Alaptörvényt is, férfi, nő házasság micsoda. Ha nem tudja, Nováknak fel kell állítania, és mint az orvosnál a műhibánál, ki kell vonni a jogásztársadalomból. 2. A végén a TB törvénybe is be kellene írni, ki a nő, és ki nem. Szükségtelen redundancia, benne van, levezethető az alaptörvényből. 3. A nyugdíj a törvényváltoztatás (TB) után nyilván nem folyósítható. Csak ha a nővé válás után eltelt 40 év munkaviszonya.
altercat1
2023. július 12. 20:20
Mózes III. könyve 20. rész 13. És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!