Elkóricál a nyáj?

2023. július 23. 16:45

Ha én Orbán Viktor lennék, nem engedném nyáron össze-vissza kóricálni a csapatomat.

2023. július 23. 16:45
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Ha én Orbán Viktor lennék, nem engedném nyáron össze-vissza kóricálni a csapatomat. Előbb-utóbb valamelyik bajt csinál. Láthattuk: még a leghétköznapibb, vacak kis jachton is tőrbe csalhatnak bárkit. Aztán évekig kell várnia, amíg újra elindulhat győri polgármesternek. Hiába, gonosz a világ.

Az ember azt hinné, legalább Tusnádfürdőre nyugodtan el lehet engedni őket. Feltételeztem, hogy a megnyitó a szokásos csendes unalomba fúl, a politikai érdeklődők is csak Orbánt várják, hátha szombaton megint mond egy olyan jót, mint tavaly a »nem akarunk kevert fajúak lenni« volt. Aztán hónapokig jól elvan a kormány azzal, hogy kimagyarázza.

A Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkáráról gondoltam a legkevésbé, hogy meglepetéssel szolgál. Kicsinyhitű voltam. Potápi Árpád a sajtó szerint váratlan vallomást tett arról, hogy ő csak Nagy-Magyarországot, lovat és nőt tud rajzolni. (Nem tudom, pont-pont-vesszőcskével próbálkozott-e már, tudnám ajánlani.) Ez »gyakorlatilag egész identitásomat kifejezi« – tette hozzá büszkén.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 28. 05:19
Ildi... Hadnagynak Ukrajnába egy női dandárba??....
Bastyaelvtars
2023. július 24. 18:05
Mindent elmond ennek a Fideszkárosult mandineres fostengernek a szellemi szintjéről és érvelési/vitakulturajarol hogy egyetlen kibaszott értékelhető hozzaszolast nem tudott produkálni ez a sok félhülye kipcsak. Csak és kizárólag Lendvai személyét mocskolták. Egyetlen a cikkhez kötődő targybeli ellenvetes nem hangzik el. Bravo, birkák! :))
pipa89
2023. július 24. 15:39
Ildikó, itt az idő, hogy bevonulj Bidennel együtt egy jó kis otthonba. Mindenkinek jobb lenne, nektek, is nekünk is.
Palatin
2023. július 24. 12:17
Ildikó, te még a legszebb álmaidban sem leszel Orbán Viktor, ebben az universumban biztosan nem. De talán, ha igyekszel, Gyurcsány házvezetönöje és mindenese még lehetsz. Alakitsd meg a Megvetett Magyarok Szégyenkommunáját, az lenne neked testhezálló közösség, ahol biztosan prominens lennél. Nektek csak akkor fogunk örülni, ha odaát lesztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!