Ceglédi: Szeretném megkérni a Kiábrándult Fideszeseket, hogy legalább ebben az ügyben fogják már be a pofájukat

2023. július 05. 21:38

A politikai elemző Bóka János miniszteri kinevezésével kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

2023. július 05. 21:38

Ceglédi Zoltán a Facebookon osztotta meg gondolatait Bóka János miniszteri kinevezésével kapcsolatban.

„Most, hogy Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter lesz, többen is diadalittasan lecsaptak arra a prémium információra, hogy de hiszen ő annak idején SZDSZ-es volt (értsd: Szent-Iványi István EP-képviselő asszisztenseként dolgozott Brüsszelben), micsoda árulás ez” – nyitotta posztját Ceglédi.

Hozzátette: „Magam ugyanekkor voltam idehaza pályakezdő sajtóreferens az SZDSZ-nél, de sajnos nem tudok semmilyen bennfentes, szaftos pletykával szolgálni Bókát illetően, szerintem kábé kétszer váltottunk szót, annyi maradt meg bennem, hogy egy velem egyidős (tehát ekkor még szintúgy huszonéves), az Európai Uniót értő fiatal szakemberről van szó. De mondom, én idehaza munkálkodtam, ő odakint, nem volt dolgunk egymással. Közel húsz éve volt”.

 

Szeretném megkérni a Kiábrándult Fideszeseket, hogy legalább ebben az ügyben fogják már be a pofájukat.

 

Azt rég beáraztam, ahogy az ellenzéki közvélemény skrupulus nélkül cuppantotta magába, sőt, tette meg szakmai-erkölcsi metronómnak azokat, akik fél évtizedig vagy még tovább építették a NER-t, például annak propagandáját. Hogy ma azok a legnagyobb hangú ellenzéki politikusok, akik akár még pár éve is a kormány körül kolbászoltak ilyen-olyan állásokban” – fogalmazott a politikai elemző.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán mindentudó brüsszeli „serpája” – Bóka János

A kedden miniszteri esküt tevő Bóka János készítette az uniós csúcstalálkozók háttéranyagait a miniszterelnök számára; ő volt az, aki lefolytatta a kapcsolódó előzetes tárgyalásokat. Mit kell még tudni az új európai uniós ügyekért felelős miniszterről?

 

Hozzátette: „Mert ilyenkor mindig jön a magyarázat, hogy »de az még egy másik Fidesz volt«. Igen, kispajtás, na, és még ahhoz a Fideszhez csatlakozott Bóka. Együtt voltatok fideszesek, baszd meg, legalább most ne, ebben ne te akard megmondani, hogy mikor mi volt a helyes. Tényleg a tököm tele van azzal, hogy ma az a jó ellenzéki, aki előbb jól megvámolja a Fideszt, minden szarságban részes, majd mikor kitelik a becsület vagy elméri a Simicska-manőver erejét és átsodródik a másik oldalra, hirtelen mindenkit szemen akar villantani a Men in Black memória-dildójával, hogy akkor most megmondom, mi az új múlt”.

Majd zárásként így fogalmazott: „Apropó, azt meg hadd kérdezzem meg így a végén: ezek szerint mégis fasza párt volt az SZDSZ? Mert akkor jössz nekünk egy bocsánatkéréssel”.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. július 19. 14:01
Hány kiábrándult fideszes lehet? Naugye.
Zolotarjov
2023. július 07. 22:47
Tarlós is szadeszos volt valamikor, aztán morálisan szintet lépett..:)
survivor
2023. július 06. 08:47
Kiábrándult karrieristák. A 3M szavazó meg BEábrándult.
Jancsipapa
2023. július 06. 08:34
Miér kéne bárkinek bármilen témában " befogni a pofáját ". Bár ismerve a bolsi.libsi tempót ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!