Jeszenszky Géza: Orbán Viktornak mihamarabb Kijevbe kellene utaznia

2023. június 19. 12:04

A volt külügyminiszter szerint Magyarországnak támogatnia kellene Ukrajna európai integrációját, akkor az EU is felügyelhetné a nemzeti kisebbségek helyzetét.

2023. június 19. 12:04
null

Orbán Viktornak mihamarabb Kijevbe kellene utaznia – erről beszélt Jeszenszky Géza volt külügyminiszter az ATV híradójának, aki szerint ez egy lépés lehetne a magyar-ukrán viszony javítása irányába.

Jeszenszky Géza azt is elárulta, hogy Magyarországnak támogatnia kellene Ukrajna európai integrációját,

éppen azért, mert akkor az EU is felügyelhetné a nemzeti kisebbségek helyzetét. Ennek érdekében Orbán Viktor Kijevben a támogatás biztosítása mellett rendezhetné a magyar iskolák ügyét is – árulta el a véleményét a volt külügyminiszter.

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. június 20. 06:09
Hazaáruló, tehetségtelen büdös geci voltál a balfaszjóska antall alatt rokonként külügyminiszterkedve, az maradtal nagykövetként is, ellenségeket képviselve a magyarok ellen. Szégyen voltál, az is maradtál! Rohadj meg a buzi dologtalan fajzatoddal együtt rohadék kecske!
Ariete 64
2023. június 20. 04:56
Szerintem ennek a gecinek, meg a másiknak, Antallnak köszönhető Kárpátalja sorsa jelenleg.
hoci74
2023. június 20. 04:31
Nem kell odamenni,az a demokrá-CIA központja,simán el tudom képzelni hogy elintéznék a M.elnököt. Magyarnak Ukrajnába betenni a lábát több mint kockázatos.
kalhana
2023. június 20. 00:46
Jeszenszky Géza. Hogy lehet egy politikus ennyire elképesztően naiv?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!