Nagy Ervin: A megafonos kis senkik a nyilas korszakot idézik vissza

2023. június 17. 18:49

A színész megérti, hogy ilyen légkörben szoronganak az emberek.

2023. június 17. 18:49
null

Nagy Ervin az elmúlt napokban a Rákay Philippel folytatott vitája miatt került a közérdeklődés középpontjába. A színész a Magyar Hangnak adott egy interjút, amelynek rövid változatát online is közölték.

Megértem, hogy az embereket szorongással töltik el a sötét és

– mondta annak kapcsán, hogy vajon miért hallgatnak sokan. Mint fogalmazott, a magát az átlagnál harciasabbnak tartja, de leszögezte, hogy számára is hatalmas kockázattal és energiával jár hétről hétre kiállni ezekért az ügyekért és nyíltan vállalni a véleményét.

A színész a tanártüntetéseket érintően beszélt arról, nem érti az egyetemisták passzivitását, ők korábban minden mozgalomnak a lelkei voltak a magyar történelemben. 

***

Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Összesen 387 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelbi
2023. június 19. 19:01
Ez az ember nem tudja mit beszél. Valószínű a történelmünket sem ismeri.
col.Cowalsky
2023. június 19. 13:27
Azért van az a pénz, amiért még Rákosinak is verset szavalnál, ugye Örvájn?!? Ez a nácizás/nyilasozás már '92-ben is uncsi volt, a szadeszes haverjaidtól... Nincs valami új, szórakoztatóbb vád? Amúgy meg ha ti náciztok, az már-már elismerés. Szánalmas vagy Örvájn. Szomorú, hogy mi lett belőled...
Szekértábor
2023. június 19. 10:41
Érdekes, hogy immár 70 éve minden vélemény, ami szembe megy a balos megmondóemberekével, a nyilas vészkorszakot idézi vissza, vagyis el kell hallgattatni. Rendkívül találékonyak ezek a szélsőjobboldaliak, hogy amikor látszólag mérsékelt kiegyensúlyozott véleményük van, ami a normalitás irányába hat, akkor is képesek a nyilas fasiszta náci időket felidézni. Míg ellenben a haladó balos megmondóemberek hiába hirdetnek ki ordas szélsőségesen közösségellenes nézeteket, mégis képesek a mérsékelt középen maradni. Ez valóságos csoda!
Lajoss
2023. június 18. 22:52
..a semmihez sem értő zenetévés hülyegyerek..zseboligarcha..büszke nertárs..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!