Nagy Ervin: Kálmánka a pisikását kevergette, amikor én már automata Mustangban ültem édesapám mellett

2023. június 15. 20:50

A színész elmondta, hogy ő „nem a politikával akar jóban lenni, hanem az emberekkel”.

2023. június 15. 20:50
null

Nagy Ervin a Telexnek adott hosszadalmas interjút, amelyben többek között arról beszélt: büszke arra, hogy busszal és villamossal is jár, nem „aranymerciből nézi a világot”.

A videóban hangsúlyt kapott a Rákay Philippel folytatott vitája is. Ismeretes, hogy az elmúlt időszakban komoly vita robbant ki Nagy Ervin és Rákay Philip között, ugyanis a státusztörvény ellen felszólaló színész kijelentéseit a véleményvezér nem hagyta szó nélkül. Rákay Philip korábban azt is felajánlotta a színésznek, hogy elviszi egy körre valamelyik autójával. Erre így reagált a színész:

csak aztán jött egy csúnya rendszerváltás, tehát nekem nem kell a fényűzést megmutatni”. 

Hozzátette: „Én egyébként marha büszke vagyok arra, hogy buszozok, meg kettes villamosozok, és hogy a nép között járok”. Nagy Ervin elmondta, hogy ő „nem a politikával akar jóban lenni, hanem az emberekkel”. Elmondta, hogy amikor felszáll a hetes buszra akkor „odamennek hozzá, megsimogatják és megszólítják”.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 546 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igazmagyar
2023. június 17. 15:13
Ervinke! Álmodozik a nyomor, mert állítólag apukád Mustangjában ültél. Egy biztos: akkor sem voltál senki, ma sem vagy senki, és a jövőben sem te személy szerint nem leszel senki. Megszólalásaid annyit érnek mint egy lepke fing!
2023. június 17. 13:58
Ez kormánypárti fórum, azt mondod. Melyik az ellenzéki? És ott jelen vagy a kritikáiddal? És itt nem a kormány intézkedéseire értem, mert az ellenzéknek nyilván nem lehet ilyen, na, de amikor jobboldali közszereplőket, politikusokat kritizálsz azt a baloldaliakkal is megtehetnéd, de nem teszed. Ezért nem vagy hiteles, de szeretnél úgy írni, hogy az embereknek ez legyen az érzete veled kapcsolatban. Tudom, ha most példát mondanék, hogy kit kellett volna kritizáljál, mert eljátssza a hülyét, azt fogod mondani, hogy nem olvastad.
2023. június 17. 11:20
Ez nem az az ország, ahol ezt meg kellene jegyezzed. Ahol a 90-es években megjelentek a ti parvenüitek, akik a KISZ és a SZOT vagyonból milliárdossá lettek. Legfeljebb, ha van benned jóérzés, párhuzamot húzhatsz, de nem kritizálhatod a tényeket. De ezt várni tőled? Áhhh...
szil76
2023. június 16. 22:46
Jött a csúnya rendszerváltás...hát igen, akik akkor összeloptak automata Mustangra, bizony sír is a szájuk a mai napig a "szíp napok" után...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!