Hülyék fallikus problémákkal, elhízottak, patkányok – így gyalázzák a jobboldali választókat a baloldalon

2023. június 19. 13:37

A szavazókat és a Fidesz támogatóit már mindennek elhordták. Összegyűjtöttük a legerősebb megnyilvánulásokat.

2023. június 19. 13:37
null

Megint belerúgott a választókba Batka Zoltán, a Népszava újságírója, aki a Klubrádió műsorában arról értekezett, hogy a társadalom nagy részét deklasszált, alulképzett, lecsúszott alkoholisták képzik, a Fidesz pedig az ő szavazataikból él.

Batka nem először tesz ilyen kijelentéseket, a 2018-as jobboldali győzelem után manipulálható hülyének, illetve erkölcsi apátiába süllyedtnek titulálta a kormánypárt támogatóit és ezt el is ismerte. De persze messze nem ő az egyetlen újságíró a jelenlegi palettán, aki nekiment a szavazóknak. 

Csintalan és Havas odamondtak

A most az MSZP-be visszalépő Csintalan Sándor is többször megtette ezt. Márciusban a Fidesz-szavazókat

Arról is beszélt egy másik műsorában, hogy az ő nemzedéke most a leghülyébb ebben az országban. „Elvileg tanultunk valamit az iskolában, de semmiféle konzekvenciáját nem látom ennek, politikai értelemben különösképp nem” – mondta a műsorvezető. 

A tavalyi választás után a balliberális véleményvezér Tóta W. Árpád értekezett arról, hogy a „néplélek ostoba mint a s*gg”. 

Természetesen Havas Henrik sem maradhatott ki a sorból. Ő Pörzse Sándorral gyalázta együtt a kormánypártra szavazókat, akiket Havas leparasztozott, míg Pörzse lebutázott.

A jobboldali szavazókról Csáki Judit színikritikus is adott egy leírást, amely szerint

Krokodilagy és egybites szavazó

De politikusoknál, illetve politikaközeli szereplőknél is lehet találni szép számmal ilyen megnyilvánulásokat. 

2020 tavaszán Bruck Gábor egykori SZDSZ-es kampánytanácsadó jellemezte keresetlen (vagy nagyon is keresett) szavakkal a jobboldali szavazótábort a Népszavában, hozzá kötődik az emlékezetes krokodilagy-hasonlat, de „primitív hüllőagynak” is nevezte a fideszesek agyát. Így fogalmazott:

Ha nincs életveszély, akkor még egyet kérdez: van itt valami újdonság? És itt az ellenzéki politikus elakad. Amikor az észhez, a neocortexhez beszél, például a színházi törvényről, a NAT-ról, vagy a CEU-ról, a krokodilagy úgy engedi tovább a szöveget, hogy nincs miért figyelni rá. Az eredmény: néhány százezer értelmiségitől eltekintve ezek a kérdések a többséget nem mozgatják meg. A nagy és tanulatlan szavazótábort a lelke mélyén csak az izgatja, ami közvetlenül érinti a személyes, vagy a család biztonságát. Így vagyunk huzalozva.”

Tóth Kálmán baloldali szombathelyi képviselő például „egybites szavazóknak” nevezte a Fidesz támogatóit tavaly októberben a helyi közgyűlés egyik ülésén.

2018-ban, az ellenzék veresége után az akkor indexes Földes András fogalmazott úgy: „Úristen, milyen emberekkel élünk egy országban? Hogyan hihetik el, hogy a migránsoktól kell félteni a kultúránkat? Miért van ennyi gyűlölet a magyarokban?”  Cikkének címe: Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország? (Akárcsak Bruck Gábornak, Földesnek is Szilvay kolléga válaszolt.)

Hírhedt patkányozás Bangónétól

Az egyik legemlékezetesebb beszólást a diplomabotrányába belebukó szocialista Bangóné Borbély Ildikó tudhatja magáénak,

Márki-Zay Péternek, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének több emlékezetes kijelentése is volt: még 2020-ban arról elmélkedett, hogy csak a legszegényebb, legtanulatlanabb emberek szavaznak a Fideszre. Egy másik előadásában pedig sötétben tartott, trágyával etetett embereknek nevezte a magyar választókat.

Természetesen nem maradhat ki a sorból Gyurcsány Ferenc sem, aki idei évnyitó beszédében arról beszélt, hogy ezt a rendszert támogatni több, mint bűn: szégyen. A fideszesek pedig szégyelljék magukat.

 

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc, évértékelő beszédet tart 2023. február 5-én.
(Fotó: MTI/Kovács Attila)

***

 

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 30. 14:45
Csintalan.... csintalan..., bruhahahaa... miért kell ezt ilyen finomkodva mondani. Sunyi, zabolátlan és ronda,, kész, ne kerteljünk. Különben Sanyi, tudod mit, keverjél a házatlan csigákkal...., azok állnak hozzád a legközelebb széségben is és intelligenciában is... Mi nem vagyunk rád kiváncsiak. Ha valaki ránéz Csintalanra és még azután is megakarja hallgatni, hogy mit mond, az nem egészen normális. Ha ilyen leaszfaltozott agyú lumpen-elitek oktatnak bennünket, mint ez a minden lében WC-kefe, akkor egyre lököttebbek leszünk. Csintalankodjatok egymás között, de minket hagyjatok békén. Nincs velük közös témánk...
Palatin
2023. szeptember 30. 14:43
Nem értem, mit akarnak a Csintalan-féle gyurcsányista himpellérek elérni azzal, hogy tagadnak mindent, ami a magyaroknak tartást, identitást, vagy akár csak egy kis büszkeséget adhat. Talán így akarják magukhoz édesgetni a magyar választókat? Ezek a Csintalan-féle leaszfaltozott agyú duzzogó, rinyáló, beképzelt, gyurcsányista lumpen-elit-figurák azt gondolják, hogy ök mindjárt a haladó, modern, jövöbe látó, felvilágosult nyugágy-forradalmárok lesznek , amint Orbánt szidják, a magyarokat hülyének nézik és mindent letagadnak, ami a magyaroknak egy kis tartást adhatna. Ezek a fajta utálkozó, halálmadárkodó, acsarkodó, sötétben hazájuk ellen szervezkedö, jellemtelen és jellegtelen figurák, mindig abba sántikálnak, hogy a magyarok vagyonát, lelkét, gondolkodását, identitásukat ellopják, meghamisítsák, megnyomorítsák, tönkretegyék. A Csintalan ezek között a csirkefogók között a nagyszájubbak, hepciaáskodóbbak, butábbak közé tartozik. Szégyeld magad Sanyi! Anyád letagadna.
Palatin
2023. szeptember 30. 14:41
A Totya-féle jelentéktelen cecelegyek is, a gyurcsányisták is, az ATV is, a HVG is stb., állandóan amiatt rettegnek, hogy: "Jaj, csak nehogy valami jó történjen ebben az országban, mert akkor mi lesz velünk, nem kellünk senkinek, még az amcsiknak sem, pedig ök a hasznos hulladékot sem vetik meg!" A ballibsik a rémhírterjesztésböl élnek, olyanok, mint az öreg banyák, akik egymást rezzegetik. A különbség csak annyi, hogy az öreg banyák legalább nem tesznek meg mindent azért, hogy a dolgok valóban egyre rosszabbak legyenek, a gyurcsányistákkal ellentétben.
syphax
2023. június 20. 09:09
p.s.: ÚGYHOGY "FALLIKUS PROBLEM" EGY SZÁL SE.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!