Tóta W. a választási kudarcról: Mi van, ha a néplélek ostoba, mint a s*gg?

2022. április 13. 16:20

A publicista szerint Magyarország egyedül van a háborús álláspontjával, és ennek komoly következményei lesznek.

2022. április 13. 16:20
null

Tóta W. Árpád is csatlakozott a baloldali gyászmunkához. Legújabb Facebook-bejezésében arról ír, hogy

Majd azzal folytatja:

„Lehet, hogy a nép hálásan és támogatóan reagál arra, hogy »most nem a klímaváltozás a fontos, hanem a magyar családok«.”

„de ettől még a tény az, hogy egyedül vagyunk”

Az újságíró mindehhez hozzátette, „de ettől még a klímaváltozás meg fog érkezni, és kíméletlenül keresztbe veri a magyar család megélhetését, ivóvizét és élelmezését”.

Kitért arra is, hogy „lehet, hogy szeretik a mesét, miszerint mi éppen kimaradunk a háborúból – szemben az üvegsivataggá bombázott Lengyelországgal és Romániával –,

„És hogy mit lehet csinálni? Hát, ebből következik, hogy mit lehet, de az nem lesz még annyira sem guszta, mint amit eddig láttunk” – zárta gondolatait a publicista.

Nyitóképen Tóta W. Árpád, publicista Fotó: YouTube/HVG

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biosec
2022. május 13. 14:24
Tót a W ? Ha néplélek darabonként kevés szerinted,akkor a kollektív tudat ,hogy döntött normálisan, kulturáltan és intelligensen?!
filamer
2022. április 14. 17:07
Nyomorult, semmit sem értő, agymosott, igénytelen külsejű, megvehető emberekként írta le több balliberális újságíró és véleményvezér a Fidesz–KDNP-szavazóit.... Aki tartózkodott volna, vagy a baloldalra szavazott volna... ezek után csak a FIDESZT választhatta Az ignytelen tudású, többszörösen agymosott megmondó emberek bárgyú megmondásai bele vesztek az univerzum hátér zajába...
toyoda
2022. április 14. 14:38
Tényleg itt volt a Covid, itt a válság, infláció, itt a háború. Muszáj ezt a faszt hallgatni?
bogyo1
2022. április 14. 14:02
Mi van akkor, ha te vagy ostoba, mint a segg......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!