Felsült a Telex riportere az első kérdésével (Videó)

2023. június 19. 07:12

Nem jött össze, hogy mikor volt Dunaújváros Sztálinváros.

2023. június 19. 07:12
null

A Telex videóinterjú elejéről adott ki egy közel kétperces kivágott részletet Fábián Tamás a Facebook-oldalán. A Nagy Ervinnel való beszélgetés kezdetekor Fábián meg akart valamit kérdezni Dunaújvárosról és arról, hogy azt még Sztálinvárosnak hívták Nagy születésekor, de Nagy Ervin gyorsan beléfojtotta a szót, leszögezve, hogy

nem, akkor már Dunaújváros volt”.

Nagy Ervin 1976-ban született, Dunaújváros pedig 1951 és 1961 között volt Sztálinváros. A kérdés után újrakezdték a videóinterjút. A riporter azért megjegyezte a végén, hogy „még jó, hogy nem élőben mentünk”.

Nagy Ervin: Kálmánka a pisikását kevergette, amikor én már automata Mustangban ültem édesapám mellett

A színész elmondta, hogy ő „nem a politikával akar jóban lenni, hanem az emberekkel".

Nagy Ervin Philipnek: Nem elég, hogy közpénzen milliárdos vagy, de még rá is köpsz azoknak a fejére, akik minden nap a gyerekedet tanítják

„Ahol felnőttem, és valakit seggbe rúgtak egy kocsmában, ott nem az a divat, hogy arrébb sétálunk" - fogalmazott a színész.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. június 21. 00:55
Te jöttél itt az orbán kormány rúgdosásával és rágalmazásával. Ha másutt is lopnak, akkor mi a bajod az Orbán kormánnyal??? Csak az ne lopjon, mindenki más kormány meg igen? Nos, akkor magadat hülyézd le legelőször ...Nyilvánvalóan senki nem támogatja, de ettől még ez létezik. Tehát ne itt dörömbölj lécci, hanem a magad feka gettód kormányának az ajtaján először, vagy a bolgár tehénén, vagy az Unióén, vagy a fasz zongorázóén, vagy a Bidéén...:)))
Sulammit
2023. június 20. 10:21
Úgy láttam, hogy a kicsit sem önkritikus Nagy Ervin jött ki nehezen ebből a témából és nem Fábián Tamás. Többszörösen tévedett a városokkal kapcsolatban, akárcsak Rákay Philippel kapcsolatban is.
Abafy Alfréd
2023. június 19. 18:23
két agymen. Reszkess Fidesz!!! Egyébként ki ez a hirtelenszölke csávó, aki satuba szorítja kemény kérdéseivel a ripacsot?
Gonella
2023. június 19. 17:56
mi a baj, ők mindenben ofék. összerakták nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!