Újabb mandátumot szerzett Békésen a Mi Hazánk

2023. június 11. 21:04

De így is maradt a fideszes többség a testületben.

2023. június 11. 21:04
null

Alacsony, mindössze 12,59 százalékos részvétel mellett tartották meg az időközi választást Békés város 1. számú egyéni választókerületében. A településen azért kellett új voksolást kiírni, mert a fideszes Füredi János korábban lemondott.

A győzelmet a Mi hazánk jelöltje, Földesi Mihály szerezte meg 69 szavazattal. A második helyen a fideszes Lipcsei Imre végzett, rá 50-en voksoltak, míg a  harmadik a független Szalkai Imre lett 7 vokssal – derült ki a Nemzeti Választási Iroda által közölt eredményből.

A mostani győzelemmel a Mi Hazánk egyről kettőre növelte mandátumainak számát a békési képviselő testületben.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2023. június 12. 17:42
A húsz százalékos jobbik mellett is kétharmada volt a Fidesznek. Felőlem kepeszkedhet a Mihazánk ameddig akar, Torockai egy sötét ló a táblán, de a Kurucinfós Előd is megéri a pénzét Dórikával együtt. Megélhetési nyomik mindannyian, ez világosan bebizonyosodott a Jobbik végjátékakor. Max. tizenkét százalékot tudnak elérni, és ott az üvegplafon.
files32
2023. június 12. 06:30
A Migatyánk az ERESZ fiókpártja.
bagira
2023. június 12. 04:04
Torockai hasonlót ígért mint Gyurcsány csak zsinóros ruhában .
Akitlosz
2023. június 12. 01:10
"Alacsony, mindössze 12,59 százalékos részvétel mellett tartották meg az időközi választást Békés város 1. számú egyéni választókerületében. " Aha. De népszavazáshoz meg legalább 50%-os részvétel kell, mert különben "nem érvényes". Bezzeg ha a saját székükről van szó, akkor mindegy, hogy mennyien (nem) szavaznak. Nagyon aljas és pofátlan a "politikai elit".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!