Apáti Bence videóban megy neki a Netflix történelemhamisításának

2023. június 03. 21:30

A liberálisok nem végképp eltörlik a múltat, hanem megpróbálják elválasztani a valóságtól – mondta.

2023. június 03. 21:30
null

Apáti Bence legújabb videójában a Netflix hazugságaira hívja fel a figyelmet. Az újságíró már a videó elején leszögezi azokat a valóságtól elrugaszkodott állításokat, amelyek a Netflix különböző sorozataiban megfogalmazódnak. „Kleopátra fekete, Jézus meleg, az utolsó pogány viking király egy afrikai nő, a brit arisztokrácia színe-java pedig afroamerikai” – foglalta össze Apáti.

Az újságíró beszélt a liberálisok legújabb eszközeiről is.

– fogalmazott.

Az ilyen jellegű sorozatoknak megvan a céljuk. „Amíg te azt hiszed, hogy éppen kikapcsolódsz, amikor megnézel egy filmet, addig a nagy streaming szolgáltatók megpróbálnak teljesen manipulálni. A Netflix hátsó szándéka pedig az, hogy liberális választókat neveljen a nézőkből” – foglalta össze Apáti Bence.

A teljes videót itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Youtube

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2023. június 04. 21:38
Belenéztem az első részbe, de Kleo bőrszíne elhanyagolható az egész tákolmány harmatgyengeségéhez képest. Amikor a "szakértő" nyanya kifejtette, hogy neki akkor is fekete stb., akkor ment fel bennem a pumpa. (Ráadásul az illető vén banya őseinek sorában bőven akadtak fehérek is. Persze nyilván a gazdák generációi, akik a szerencsétlen fekete szolgálóikat kényszerítették szexre.)
Lajoss
2023. június 04. 19:29
Bencus,nézzünk téged inkább? Ne röhögtess! :)
síróbohóc
2023. június 04. 10:23
Nagyon szép sivalkodás, Bence. Fel a fejjel!
LancelotDuLac
2023. június 04. 09:37
"Miért fekete Kleopátra?" XDDDD Mert már meghalt Elizabeth Taylor. De ha ennyire utálják a színes bőrűeket , miért jár a NER elit a dubaji tengerpartra barnulni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!