Most akár ön is megveheti Demszky horvátországi villáját

2023. június 04. 20:14

Sajnos kicsit lerobbant állapotban van.

2023. június 04. 20:14
null

Leomlott a tető Demszky Gábor horvátországi nyaralóján – számolt be róla a Blikk. A volt főpolgármester a portálnak elmondta, nagyon költséges a ház éves fenntartása, jó ajánlat esetén ezért akár meg is válna a nemrég még 100 millió forintnyi összegért kínált villától. 

Az ingatlant még 2002-ben vásárolta az akkori főpolgármester, korábbi SZDSZ-es politikus, aki szerint fontos szempont volt, hogy a hazai ingatlanárakhoz mérten olcsón lehetett megszerezni az épületeket – mintegy húsz éve ötmillió forintnyi eurónak megfelelő összegért cserébe jutott hozzá. 

 

Az igazság az, hogy nagyon nehéz fenntartani. Meglepően költséges. Ezt még a nyugdíjamból, az egyetemen adott óráimért kapott díjazásból ki tudom gazdálkodni, de egy ilyen ház állandóan viszi a pénzt. Éppen ezért,

– mondta a Blikknek Demszky Gábor. Pontos összeget az egykori politikus nem tudott mondani a horvátországi ingatlan fenntartásra. A portál elékeztetett,  2019-ben az ex-főpolgármester már hirdette a nyaralót, akkor 100 millió forintnak megfelelő összeget szeretett volna kapni érte.

A Blikknek a főként tengerparti ingatlanokat közvetítő Adria Home munkatársa, Lengyel Stefánia elmondta,

Hozzátette, egy rendezett, jó állapotú, újszerű, nem lelakott adriai nyaraló négyzetmétere már 3-4000 euróért, átszámítva 1,1-1,5 millió forintért megkapható.

Nyitókép: Demszky Gábor Facebook-oldala 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. június 06. 08:04
Ennyit "hozott" volna csak a 4-es metro?
Turán
2023. június 05. 19:00
5 milla nem volt pénz érte még akkor sem. Ha nem politikusról beszélnénk még azt mondanám hogy lopni se kellett érte.
KBA98
2023. június 05. 17:07
Lehet, hogy Karácsony és a 40 rabló majd ezt is megveszi!
formaegy
2023. június 05. 09:04
"Leomlott a tető Demszky Gábor horvátországi nyaralóján ... A volt főpolgármester a portálnak elmondta, nagyon költséges a ház éves fenntartása, ..." Nincs Bp. ami jól folyó pénzcsap volt számára. Majd Karácsony megveszi. Most ő használja Bp. jól folyó pénzcsapját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!