Tordai: Ahogy minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, úgy Magyarországnak is kéne (VIDEÓ)

2023. május 10. 12:57

A párbeszédes politikus korábban azt mondta, „béke csak úgy lesz, ha szólnak Putyin haverjuknak, hogy takarodjanak ki Ukrajnából”.

2023. május 10. 12:57
null

Bohár Dániel a Képviselői Irodaház előtt kérdezte Tordai Bencét. Ismert, a Párbeszéd politikusa februárban úgy fogalmazott„Béke csak úgy lesz, ha szólnak Putyin haverjuknak, hogy takarodjanak ki Ukrajnából”, illetve szerinte fegyvereket kellene szállítanunk Ukrajnába.

Ahogy minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, úgy Magyarországnak is kéne

– válaszolt a riporter kérdésére Tordai.

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mintaszkitap
2023. május 11. 11:37
Küldjünk inkább liberális politikusokat a frontra. Vihetnek fegyvert! Addig lebontjuk a házikót, hogy minden törvényes legyen. Jó Bencuska?
Hill
2023. május 11. 00:29
Téged kéne odaküldeni símius
Selamat
2023. május 10. 23:34
"Ki az közületek, aki gyermekének kézigránátot ad, amikor az játszani szeretne?" Lackfi János -------------- Hát ki más is lehetne mint ez a rohadék Tordai!
Natila
2023. május 10. 21:54
Nem érzem a tisztességet a fegyverküldésbe, régen legalább volt egy olyan vonal, hogy fegyvereket nem küldenek háborús övezetekbe, sajnos Ukrajna ugyan ott lesz a végén mintha folytatta volna a béketárgyalásokat, vagy tűzszünetet kötött volna anno csak - pár 100 000 fő. Beáldozzák az embereket a semmiért, amerikai ígéretekre, ezért is követelőzhetnek olyan bátran az ukránok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!