Szánthó Miklós: A globális baloldal ismét éhes óvodásokat megszégyenítő hisztériarohamban tört ki

2023. május 16. 07:53

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben.

2023. május 16. 07:53
null

Az idei CPAC Hungary átütő siker volt, igazi csapatmunka, az egész magyar jobboldal érdeme – mondta Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ főigazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Hozzátette, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a rendezvénnyel kapcsolatban, tehát ebből a szempontból is sikeres konferenciát zártak. Kiemelte viszont, hogy „a sikert abban is lehet mérni, hogy mennyire bőszítettük fel a globális, posztmodern, balliberális gépezetet”.

– fogalmazott. 

Azzal kapcsolatban, hogy a hazai balliberális véleményvezérek próbálták elbagatellizálni a konferencia jelentőségét azt mondta, a balliberális, posztmodern és kommunista hálózat tagjai ezúttal is kivételes figyelmet szenteltek a CPAC Hungarynek. „Ezzel a  a maguk módján így ők is tevőlegesen hozzájárulnak immár két éve a konferencia hírnevének öregbítéséhez. Persze odaát sok energiát fektetnek a fake news gyártásba, de szerintem már mindenki tudja dekódolni beszédüket: ha valamitől frusztráltak, legyen az határvédelem, családpolitika vagy éppen egy CPAC, az csak jó lehet” – fogalmazott. Szerinte ezt tudatosítani kell magában a jobboldalnak ugyanakkor arra is vigyázni kell, hogy ne kényelmesedje el.   

A CPAC Hungary tengerentúli fogadtatásáról elmondta, hogy optimizmussal tölti el, hogy

az Egyesült Államokban is kiemelt figyelmet kapott az esemény.

Felhívta a figyelmet arra, hogy „az ottani nyilvánosság is kettévált, és a fősodor, a woke Amerikája nagyon fél attól, hogy van egy uniós viszonylatban is legfeljebb közepes méretű ország, mely megtestesíti mindazt, ami alól ők »fel akarják szabadítani« az emberiséget”. Hozzátette, reméli, a másik Amerika, amely azt vallja, hogy a közösség erejének és minden ember becsületének alapja a munka; azt, hogy az anya nő, az apa pedig férfi, fog győzedelmeskedni jövőre az elnökválasztáson. 

Szánthó Miklós szerint a rendezvény fő üzenete, „az Együtt erő vagyunk!, a tengerentúlon is rezonált”. Az eredeti céljuk az volt, hogy megvalósítsák a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását. Ez sikerült, sőt tovább is léptünk:

– fogalmazott. 

A főigazgató elmondta azt is, hogy az európai parlamenti választás esélyt kínál arra, hogy Brüsszelben végre „lecsapolják a mocsarat. A jövőnk ellen készülő liberális merényletet csak a jobboldali erők összefogásával hiúsíthatjuk meg” – mondta. 

Az EP-választás mellett Szánthó szerint a nyugati világ egésze szempontjából különösen jelentős fordulópont lenne az is, ha az amerikaiak 2024-ben ismét realista, a béke pártján álló vezetők kezébe adnák országuk irányítását.

Arról, hogy jövőre is lesz-e CPAC Hungary csak annyit mondott: „eddig két CPAC-nek adhatott otthont hazánk. És három a magyar igazság – minimum”.

Nyitókép: Szánthó Miklós Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. május 16. 19:50
A fajtád az EU-ban eminensből utolsó előttit csinált az országból ... erről pampogj, Cigánycsemege! "Barley az interjúban beszélt többek közt arról, hogy " ... nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai, közpénzt lopnak. A magyar és az európai emberek pénzét lopják." Ady - "A jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották... " "Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában." Sötétmagyarország, sötétpedofidesz ...
Ugandai Bubu
2023. május 16. 16:35
A narancskommunisták mindig azzal vádolnak másokat, amit maguk csinálnak. Ki kell lépni az EU-ból, bubukáim, nem rinyálni. Magad uram, akkor szolgád nincsen. Ja, hogy azt nem? Akkor jó.
Finta László
2023. május 16. 14:27
Mennyibe fájt nekünk, adófizetőknek ez a kohnferencia? Erről regélj, bajusz!
Lajoss
2023. május 16. 12:32
Szélsőjobbos bohócparédé..tengernyi közpénzből..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!