Hont András: Zelenszkijnek az a baja a magyarokkal, hogy a magyar közvélemény nem szereti őt eléggé

2023. május 15. 22:30

„Nem érteném ezt a cselekményt Ukrajna részéről, ( a vezeték felrobbantását) hiszen egy olyan országról van szó​​​​​​​, amelyik minden ukrán kívánságot teljesít, azt leszámítva, hogy a kommunikációban nem szereti eléggé Ukrajnát” – mondta a publicista a kiszivárgott ukrán tervekről.

2023. május 15. 22:30
null

A hétfői Öt című műsorban amellett, hogy Konok Péter visszaadta Megadja Gábornak a 19 forintos kölcsönt, szóba került Zelenszkij hétvégén kiszivárgott botrányos terve a Barátság-kőolajvezeték felrobbantásáról.

Konok Péter ezzel szemben megértőbb volt: szerinte az ukrán elnök csak mérges volt, és ő is szokott olyanokat mondani a kutyájának hogy „szétrúgom a segged”, aztán mégsem teszi. Hont András úgy vélte, Zelenszkijnek az a baja a magyarokkal, hogy nem érzik át eléggé át az „ukrán ügyet”, és nem kommunikálunk úgy, mint a lengyelek. ( Mateusz Morawiecki nemrég például az évszázad legsikeresebb politikusának nevezte az ukrán elnököt.)

„Nem érteném ezt a cselekményt Ukrajna részéről, ( a vezeték felrobbantását - a szerk.) hiszen egy olyan országról van szó​​​​​​​, amelyik minden ukrán kívánságot teljesít, azt leszámítva, hogy a kommunikációban nem szereti eléggé Ukrajnát” – tette hozzá Hont András.

Hodász a kontextusra hívta fel a figyelmet: szerinte azért kell megértőbb lenni, mert háború van, és Zelenszkij legalább zárt ajtók mögött beszélt erről, míg „Putyin többször fenyegetett nyilvánosan atommal”.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 16. 18:44
egy férget nem lehet szeretni!
Lajoss
2023. május 16. 12:21
Kicsit kevesebb orosz propaganda kellene..ugye,Mandi?
puszt
2023. május 16. 11:16
A magyar közvéleménynek az a baja, h telehazudta a Fidesz a fejeket...
jánosbácsi
2023. május 16. 10:10
Zelenszkijnek nem a magyarokkal van baja hanem azokkal akik az oroszok faszát szopják és szarnak bele, hogy mi történik Ukrajnában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!