Demkó Attila: Zelenszkij dühében tönkretenné a magyar gazdaságot

2023. május 14. 10:04

A biztonságpolitikai szakértő szerint nem túl bölcs dolog az ukrán politikus részéről, hogy ott keres ellenséget, ahol valójában nincs.

2023. május 14. 10:04
null

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, a The Washington Post kiszivárgott Pentagon-iratok alapján azt írta, hogy Volodimir Zelenszkij  fel akarta robbantani a Baratság kőolajvezetéket, hogy megbénítsa a szerinte Kreml-közeli Magyarország gazdaságát.

Demko Attila Facebook-bejegyzésben reagált a hírre

A szakértő szerint nem valami bölcs az ukrán politikus részéről, hogy ott keres ellenséget, ahol valójában nincs.

Az amerikai lap arról is ír, hogy Zelenszkij  meggondolatlan kijelentését a magyar kormány iránt érzett dühe is motiválta. Demkó szerint az ukrán elnököt feltehetően később tájékoztatták, hogy mennyi dízelt kapnak Magyarországtól, amit orosz olajból finomítanak és adnak el Ukrajnának, továbbá, hogy a támadás Szlovákiát is súlyosan érintené.

Hozzátette, érdekesnek találja, hogy ez az információ éppen most, az OTP-ügy után kerül nyilvánosságra.

***

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2023. május 15. 14:37
A Birodalomnak szálka Magyarország a szemében. Ezért jobban megéri neki Magyarország tönkretétele, a gazdaság tönkretételével a magyar vagyonelemek megszerzése, mint Magyarország minden más segítő, rendező szerepe. (Lásd az ukrán gabonával való közép-európai játékot.) Az, hogy Zelenszkij ilyen amúgy elfogadhatatlan megoldáson törte a fejét, az jelzi, hogy Zelenszkij úr nem az ukrán népet, hanem a Birodalmat képviseli mindenek felett. Azért is ez az érhetetlen önteltsége Zelenszkij úrnak, mert a Birodalom speciális geopolitikai feladattal megbízott képviselője. Ebből az is kiderül, hogy csak akkor lesz tűzszünet vagy béke, ha a Birodalom akarja, vagy a Birodalom összeomlik. Egyelőre egyik történet sincs a nyílt színen.
Igazszó
2023. május 14. 17:59
Az a botrány demkó, hogy gyáva, sunyi csicskákként még mindig támogatjátok a magyargyűlölő zsidó hohol rezsimet. Az is botrány, hogy a vétótlan köpcös geci csicska eddig is bármit megszavazott, amit a zsidó gazdái neki parancsba adtak, leszarva a saját 97%-os magyar népét is. Nem mellesleg a naponta magyarokat gyalázó, jogfosztó, jelképeinket megsemmisítő, betiltó hoholoknak ingyen áramot, gázt, üzemanyagot, élelmiszert, gyógyszert, kötszert szállítotok, pénzelitek őket, gyógyittatjátok és kiképzitek a hohol gyilkosokat, a családjaiknak pénzt, segélyt, menedéket adtok, a fattyaikat oktatjátok, üdültetitek, pénzelitek. A szar, gyáva csicskáik vagytok. Ezért megalapozottan gondolja az összes hohol-zsidó tetű, zsidó kommunista komisszár, hogy továbbra is ki lesz nyalva a valaguk, minden aljasságuk ellenére. Sajnos jól gondolják.
Oliver89
2023. május 14. 14:02
ez sem tul realis sztori...csak olyat tesz/tenne, amire nyugatrol kerik
roughneck
2023. május 14. 13:48
Le kell allitani a debil patkany zsido antikrisztust, mert az egesz vilagot bedonti Armageddonba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!