Politikai elemző a diáktüntetésről: Nem tudom, ez mire volt jó!

2023. május 20. 08:31

Nagy Attila Tibort nem nyűgözték le a demonstrálók.

2023. május 20. 08:31
null

Szűkszavú, ám sokatmondó bejegyzéssel reagált a pénteki tüntetésre Nagy Attila Tibor politikai elemző. Közösségi oldalán azt írta:

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken diákszervezetekkel tüntetett a baloldal Budapesten, majd a tüntetők egy része a Fidesz-székházhoz vonult. A péntek délután 16:30-kor kezdődő Kossuth téri tüntetés után a tüntetők egy csoportja – Tordai Bencével az élen – a Fidesz székháza elé vonult, de a Lendvay utca mindkét oldalát a rendőrség lezárta.

A Lendvay utcában a gyűlés  agresszív résztvevői különböző tárgyakkal, vascsavarokkal, palackokkal dobálták meg a rendőröket. A tüntetők lökdösni, tolni kezdték a rendőrsorfalat, és megpróbálták áttörni azt, a rendőröket folyamatosan verbálisan és tettleg provokálták.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 434 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. május 20. 22:29
Ahogy megtanulták, hogy a könnygáz nem fincsi, úgy most megtanulták, hogy a rendőrök jobbak body ckeck-ben. Legözelebb már ez sem lesz fincsi a fotelforradalmároknak, akik a Kettős Mérce (nomen est omen) szerint váratlan dolgokkal készültek: pl. vascsavar.
tapir32
2023. május 20. 15:48
Soha, semelyik párt nem tett annyit a gyerekekért, a családokért és az ifjúságért mint a Fidesz! „Az elmúlt 12 év alatt nagyon sokszor bebizonyította a mostani kormányzat, hogy szociálisan mindig is érzékenyebb volt, mint amilyen a baloldal bármikor is lett volna, hiszen ők mindig is a tőke pártján álltak, így például a család és szociális támogatási rendszerben, a munkahelyteremtésben, és számos más, fontos témában.” Szili Katalin
tapir32
2023. május 20. 15:47
Magyarországon korrupció elleni harc azzal kezdődött, hogy a Fidesz 13 éve kormányt alakított. Kivágták a hatalomból a korrupt, aljas semmirekellőket!
tapir32
2023. május 20. 15:44
gekk néven írogató alak tekintély elvű gondolkodásáról, rasszista előítéleteiről és fasisztoid elképzeléseiről azáltal szereztünk tudomást, hogy írásaiban a saját problémáit másokra vetíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!