Hollik István: Figyelemfelhívó kampányt indít a Fidesz

2023. május 26. 14:45

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal több képviselője többször is megerősítette, hogy fegyvereket vagy akár katonákat is küldenének az ukrajnai háborúba.

2023. május 26. 14:45
null

A Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki, az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

„Régóta tudjuk, hogy a baloldal a háború pártján áll” – jelentette ki Hollik István, felidézve: a baloldal több képviselője többször is megerősítette, hogy fegyvereket vagy akár katonákat is küldenének az ukrajnai háborúba. Hozzátette, hogy

Karácsony Gergely főpolgármester most ennél is tovább ment: azt mondta, hogy Magyarország már hadban is áll. 

„Ne legyen kétségünk, hogy ha ők kormányoznának, ez valóban így is lenne” – fogalmazott a kommunikációs igazgató. Aláhúzta: ez rendkívüli módon veszélyeztetné Magyarország békéjét és a magyar emberek biztonságát. Ezért a Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít, hiszen minden magyar embernek joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont – közölte.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2023. május 27. 08:27
Látom, beindult a hazaáruló libbant ellenzéki like-disklike kommandó a mandineren is.
Nori70
2023. május 27. 08:20
Hazugság, mint eddig minden kormánypropaganda. Természetesen a háborúpártiak támogatják az oroszokat, megvétóznak minden lépést, ami az agresszor erejét gyengítené.
bajai
2023. május 27. 07:53
Unalmas. Az emberek nem hülyék. Bár lehet, hogy az ilyen kampányok elsősorban a fővárost célozzák, és ott ez a színvonal a megfelelő. Ezt nem tudom.
Armageddon
2023. május 27. 05:56
Hollik, az azért világos, hogy vágóhídra eddig csak a feudális vérjobberek küldték a nemzetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!