Heisler Budaházy miatt támadja Orbánt, pedig néhány hete ő vacsorázott együtt a zsidólistázó Gyöngyösi Mártonnal

2023. május 08. 10:45

Úgy tűnik, szelektál a Mazsihisz vezetője.

2023. május 08. 10:45
null

„Zsinagógáinkban félelem uralkodik” – fogalmazott közösségi oldalán vasárnap a Mazsihisz elnöke. Heisler András ezt azzal kapcsolatban írta, hogy Budaházy György kegyelmet kapott Novák Katalin köztársasági elnöktől.

Heisler mindezt úgy értékelte, hogy 

az orbáni zéró toleranciának vége. Budaházy már szabad! A kormány mesterségesen alapított zsidó szervezeteket erősít a független Mazsihisz képviselettel szemben”

– írta Heisler. Itt arra utalt, hogy Orbán Viktor kormányfő korábban bejelentette, hogy Magyarország „zéró toleranciát” hirdet az antiszemitizmussal szemben. 

A Mazsihisz vezetőjének szavaira érdekes fényt vet a tény, hogy úgy emleget antiszemitizmus-veszélyt, hogy alig néhány hete még közösen vacsorázott a zsidólistázó Gyöngyösi Mártonnal.

Ismert: a Jobbik–Konzervatívok elnöke korábban azt mondta a parlamentben, hogy itt az ideje annak, „hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak”.

Gyöngyösi Márton később azt állította, hogy pusztán „nyelvbotlásról” van szó. Ennek némiképp ellentmondani látszik a tény, hogy röviddel a zsidólistázós megszólalása után már Izrael elleni hadüzenetet emlegetett egy jobbikos majálison. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 09. 08:31
Mi a gond a terrorista-simogató rezsimmel?
Krupp Skya
2023. május 08. 20:10
Gyöngyösi Márton: Jobb ma vacsoránál egy Heisler, mint holnap két heil Hitler.
Krupp Skya
2023. május 08. 13:43
Heislernek joga van bírálni Budaházy szabadon eresztését, Heisler volt az egyetlen aki felszólalt az ÁVH által elkövetett bűncselekmények miatt. Jaj nem ő volt, összetévesztettem őt Szálasi Ferenccel. Heisler együtt vacsorázott Gyöngyösivel. Erről jut eszembe az a régi vicc amikor a katonának marhára kell szarni és leül a kukoricásban, a fegyverét letette maga mellé, már éppen befejezte a dolgát amikor a földműves ráfogja a puskát és azt mondja. Most megeszed a felét annak amit ide szartál vagy lelőlek! A katona kénytelen megenni. Vissza adja a puskáját a földműves , most meg a katona fogja rá a puskát, na te meg akkor edd meg a másik felét, vagy lelőlek! Megeszi a földműves a másik felét, aztán bemegy a laktanyába panasz tenni. A századparancsnok felsorakoztatja a katonákat és mondja a földművesnek, hogy válassza ki ki volt az. A földműves kiválasztja, a századparancsnok meg kérdezi a katonát, ismeri ezt az embert? Hogyne ismerném százados elvtárs, az imént együtt vacsoráztunk. Milyen sütemény ez? He, isler.
kiss.istvan770
2023. május 08. 13:11
Undorítótó, hogy a George Soroshoz hasonlóan hitét megtagadó, ateista rágalmazza a hívő zsidókat képviselő Köves Slomó rabbit és szervezetét. Heisler is George Soros fizetett samesze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!