Nem felejt a Gyurcsány-párt, megint keményen üzentek Karácsonynak

2023. május 27. 10:18

„Jobb lenne, ha a főpolgármester úr elismerné a DK nagyságát” – fogalmazott Gréczy Zsolt a DK TV műsorában.

2023. május 27. 10:18
null

Karácsony Gergely elmondása szerint, miután „nem is olyan nagy párt”, meglepődne, ha a DK-nak lenne saját főpolgármester-jelöltje a jövő évi önkormányzati választáson. Erről a minap a Telexnek nyilatkozott a párbeszédes politikus. Megírtuk: erre a Gyurcsány-párti Gréczy Zsolt az ATV-ben azt mondta, „egy egyszázalékos pártból kilépett főpolgármestertől – azok után, amit csinált az ellenzékkel, amikor elüttette magát a villamossal, és rászabadította az ellenzékre Márki-Zay Pétert – ennél egy kicsit nagyobb szerénységet és visszafogottságot javasolnék”.

Gréczy: „Egy ilyen mondatot a főpolgármester nem engedhetne meg magának a legnagyobb fővárosi párttal kapcsolatban, amely a legnagyobb fővárosi frakciót alkotja.”

A purparlé a DK Szubjektív pénteki adásában is téma volt. Gréczy elmondása szerint a tévéstúdióban rögtönzött, ám a véleménye azóta sem változott.

A Tarlós István Karácsony általi méltatását is felrovó Gréczy végül azt mondta, „jobb lenne, ha a főpolgármester úr elismerné a DK nagyságát”.

„Tudtam volna szigorúbb lenni egyébként, óvatos és visszafogott voltam” – jegyezte meg a beszélgetés során a Gyurcsány-párti képviselő, az ATV-s nyilatkozata kapcsán. Emlékezetes, pár hete az exminiszterelnök is megdorgálta Karácsonyt, aki ezt követően harciasabb politikát kezdett vinni.

A meghívott Csintalan Sándor és Palotás János azt fejtegették, az ellenzéki politikusoknak nem szabadna nyíltan odamondogatniuk egymásnak, együtt kéne működniük. Csintalan egyenesen úgy fogalmazott,

Nyitókép: Földházi Árpád

***

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik