Cseh Katalin szerint nekik sikerült

2023. május 18. 11:28

Még ha szerinte nem is egészen.

2023. május 18. 11:28
null

Cseh Katalin a Facebook-oldalán számolt be az Európai Költségvetési Ellenőrző Bizottság munkájáról, valamint saját sikereiről. Előbbiről szólva például közölte, hogy a Bizottság több mindenen is megdöbbent, utóbbi kapcsán pedig többek között felidézte, hogy szerinte több törvényt is módosítani kényszerült a kormány, ami számára „nagy siker, hiszen Brüsszelből, az én munkámnak is köszönhetően

A politikus azért hozzátette, hogy szerinte Magyarország a jelenlegi állapotában nem egy jól működő, demokratikus állam. Állítása szerint az Európai Parlament a jelenlegi helyzetet látva nem támogatja uniós források felszabadítását.

***

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunok99
2023. május 18. 19:33
Ezt a kanadai szuletesu kis ribancot pofan kellene onteni egy vodor fossal!!! Rohadj meg te szemet, csalo, tolvaj ....koltsed gyogyszerre az osszes osszelopott penzed!
Cséfy
2023. május 18. 17:26
Sikerült! 4,5 milliárd elcsenve, az aranyporral beszórt, esküvői sütemények megemésztve, az asztal alatti világ négykézláb feltérképezve. Fiatalos generáció-váltás a politikában! Hajrá, fiatal magyarok! Ti is lehettek alpolgármesterek, ha az utcáról bementek a lakóhelyetek szerinti önkormányzathoz, mint Cseh Katalin harcostársa, Berg ügynök! Csak előtte ne felejtsétek el elásni az ejtőernyőt, kis partizánok!
amca
2023. május 18. 17:19
Ismeerjük elődeiteket. A magyarok még sehol se voltak. A Románok viszont áttörtek. Cohn Béla , Sámueltibi ,weiiss, meg a többi korcs menekült ,mint a patkányok. 1-2 full kretén maradt. Kohn Ottó a bérgyilkos. Cserny Jovan, felakasztva. A többit Koba elintézte. 1 kis nyakkendő, megszorítva.
gyaloggos
2023. május 18. 16:44
https://hirado.hu/belfold/cikk/2023/04/07/uj-informaciokat-kapott-a-nav-folytatodik-a-nyomozas-cseh-katalinek-unios-botranyaban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!