A CONT-delegáció vezetője szerint Magyarországon a titkosrendőrség félemlíti meg a vállalatokat

2023. május 17. 19:44

„Nem mi találjuk ki ezeket a dolgokat” – sietett utána leszögezni a bizottság finn néppárti tagja.

2023. május 17. 19:44
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, sajtótájékoztatót tartott a CONT-delegáció. Kezdésnek megnyitó beszédében Monika Hohlmeier, a delegáció vezetője belebonyolódott az előre megírt beszédébe – pont akkor, amikor azt fejtegette, hogy miért is jöttek Magyarországra.

Azt is megemlítette Hohlmeier, hogy szerinte a kormány különféle megfélemlítő intézkedéseket tesz,

Szerinte a kormány el akar lehetetleníteni bizonyos vállalatokat, hogy aztán azok felett a átvegye tulajdont. De azért leszögezte, hogy az ő céljuk az, hogy az uniós pénzek megérkezzenek a magyar állampolgárokhoz. Viszont újfent felszólították a magyar kormányt, hogy implementálják a 27 szupermérföldkövet. „Nem az a célunk, hogy megállítsuk a pénzeket, a célunk az, hogy a pénzeket Magyarországon költsék el” – szögezte le.

„Nem mi találjuk ki ezeket a dolgokat”

Hohlmeier után Petri Sarvamaa vette át a szót a sajtótájékoztatón. Sarvamaa sietett is leszögezni, hogy „nem mi találjuk ki ezeket a dolgokat”. Kifejtette, hogy „tizenegy éve vagyok tagja a költségvetési ellenőrző bizottságnak. Mindenhol végzünk ilyen küldetéseket”.

„Ez nem Magyarországról szól" - így zajlott a CONT-delegáció sajtótájékoztatója

Daniel Freund még mindig támogatja az ukrajnai fegyverszállítást, Petri Sarvamaa azt hangsúlyozta, a finnek szeretik a magyarokat.

Nyitókép: Monika Hohlmeier Facebook-oldala

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. január 07. 00:24
A NAV nyomozók a titkos rendőrök... De bassz, meg az AVO se volt titkos. Sőt !!
survivor
2024. január 07. 00:21
voltpultos Mert a hülye Lenin KIENGEDTE őket a Birodalomból.. ;-)
survivor
2024. január 07. 00:19
Titkos v. nem ?
palicsi
2023. május 18. 17:38
"a kormány különféle megfélemlítő intézkedéseket tesz, mint például „a titkosrendőrség látogatásai a vállalatok irodáiban" Már értem, hogy miért nem hagytátok felszólalni Arne Gobert, a magyarországi Német Gazdasági Klub (DWC, Deutscher Wirtschaftsclub Ungarn) elnökét. Nem akartátok veszélybe sodorni! A titkos rendőrség annyira titkos, hogy elmondja, hogy ki ő és miért jött (csak utána meg kell, hogy öljön)! Létezik olyan Isten barma, aki ezt elhiszi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!