NoÁr ismét tüntetésre hív

2023. április 23. 21:34

Újabb törvény elfogadása ellen szólalt fel az aktivista.

2023. április 23. 21:34
null

Molnár Áron „noÁr”, a tanártüntetések egyik főszereplője videóban állt ki a pedagógusok státusztörvénye ellen, és arra szólította fel a döntéshozókat, hogy a „szabad oktatás érdekében a tanárokat szerinte gúzsba kötő törvényt” ne nyújtsák be, követőit pedig arra biztatta, vegyenek részt a hétfői tanártüntetésen is.

„Ne nyújtsák be a státusztörvényt! Találka hétfőn 16:00-kor a Kálvin téren! A kormány olyan törvényt készít elő, amely teljesen felforgatná az oktatási dolgozók és a diákok életét! Ezt nem hagyhatjuk. A státusztörvény többek között: megszüntetné a pedagógusok szólásszabadságát, politikusok és káderek hatáskörébe utalná a pedagógiai programok elfogadását, lehetővé tenné a pedagógusok és a szülők megfigyelését” – osztotta meg közösségi oldalán Molnár Áron aktivista. 

– mondta. 

A hétfői pedagógussztrájk és a délutáni tüntetés az új, még egyeztetés alatt álló pedagógus státusztörvény-tervezet, illetve az új teljesítményértékelési rendszer jelenlegi formájának bevezetése ellen irányul.

 

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldvi
2023. április 25. 19:36
komcsimpánz
Robert69
2023. április 24. 22:46
Megérkeztek as dollárok, egymást fogják túllicitálni a DK oldal által befolyásolt szakszervezetek, pártocskák, politikai prostituáltak (Jakab, Gyöngyösi....etc) Megint lesz freeszefe meg minden, amit csak a megrendelő kíván...............
KBA98
2023. április 24. 16:17
Valaki rúgja már tökön és kész!
írmag
2023. április 24. 14:28
Köcsög, most mit szeretnél ELtüntetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!