Próbaidejét töltötte a Lurdy Házban történt tömegverekedés egyik gyanúsítottja

2023. április 23. 20:33

A férfi testi sértés miatt korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

2023. április 23. 20:33
null

A Lurdy Házban történt pénteki tömegverekedésben egy szír és egy jordániai család tagjai estek egymásnak, akiknek már régóta gondjuk volt egymással. A férfi, akit őrizetbe vettek a rendőrök, épp a próbaidejét töltötte Ahogy a Mandineren mi is beszámoltunk róla, pénteken hatalmas tömegverekedés tört ki a Lurdy Ház ételudvarán, ahol két társaság tagjai kerültek konfliktusba.

A verekedést megelőzően az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális egyesülete tartott rendezvényt, ami békésen zajlott. Az egyesület elnöke úgy tudja, régi viszály okozta a családok közti verekedést. Volt, aki egy székkel püfölte a többieket.

Az egyik férfi akkora ütést kapott a fejére, hogy életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba.

A rendőrség életveszélyes testi sértés és csoportos garázdaság miatt kezdett nyomozni. Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, egyet közülük őrizetbe vettek. A fővárosi főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina az RTL-nek elmondta, hogy

az őrizetbe vett férfi nem ismerte el vétségét – sőt, panasszal élt a gyanúsítás miatt.

Azt állította, hogy azért ütött, mert a másik család provokálta. A férfi korábban testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, próbaideje alatt követte el az újabb bűncselekményt. A Fővárosi Főügyészség lakóhelyre korlátozott bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta ellene.

Nyitókép: Lurdy Ház (Wikipédia)

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik