Egyiptomiak verekedtek a Lurdy Házban (VIDEÓ)

2023. április 21. 17:54

Közös ima, majd összezördülés.

2023. április 21. 17:54
null

Verekedés történt pénteken a délelőtti órákban a Lurdy Házban. Arab családok támadtak egymásra, olyannyira, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint egy sérültet kórházba is kellett szállítani – írta meg a Blikk.

A lap megkeresésére reagált a BRFK. „A helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogtak.

Elszámoltatásuk folyamatban van. A többi verekedőt jelenleg is keresik a rendőrök. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást."

Az előzmények

Az előzményekről annyit lehet tudni, hogy csütörtök este ért véget a muszlimok egyik legnagyobb ünnepe, a ramadán. Az ünnep lezárásaként hirdetett közös imát a Lurdy Ház első emeletén található konferenciaterembe az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Szociális Egyesülete.

Az eddigi ismereteink szerint az ima rendben lezajlott,

ezt követően azonban többen egymásnak estek.

A lap úgy tudja, hogy nagyjából 15-18 ember verekedett össze, fiatalok és idősek egyaránt, további tucatnyi próbálta szétválasztani őket.

A verekedésről készített felvételt IDE kattintva tudják megtekinteni.

Nyitókép: Lurdy Ház (Wikipédia)

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. április 22. 13:56
És ez tegnapi az első híradásnál miért volt elhallgatva?
u.cserkész
2023. április 22. 11:53
" Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Szociális Egyesülete. " Akkor ez most kulturális vagy szociális bunyó volt??
PiszkosFred
2023. április 22. 06:48
egyiptomi ... ahha mosmá annak kell hívni orsós armandóékat?
Krupp Skya
2023. április 22. 05:11
Inkább Egyyip Tomi verekedjen mint a Körmöspárti Bauer Tomi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!