Ron DeSantisszal találkozott Novák Katalin

2023. március 09. 07:01

Florida republikánus kormányzójával (és potenciális elnökjelölttel) egyeztetett a magyar államfő.

2023. március 09. 07:01
null

Florida republikánus kormányzójával találkozott Novák Katalin. Ron DeSantist sokan szeretnék elnökjelöltként látni a következő voksoláson. Ugyanis közvélemény-kutatások azt jelzik, hogy a republikánus oldalon sokan olyasvalakit akarnak, mint DeSantis Floridából, aki ugyanazt mondja, mint Trump,

de valószínűleg meg tudná verni a jelenlegi elnököt, Joe Bident.

Novák Katalin az alábbiakat írta a találkozóról: „Az egyik legsikeresebb amerikai kormányzóval, a floridai Ron DeSantisszal találkoztam. Gratulálok, Kormányzó Úr az eddigi eredményekhez”!

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toblerone
2023. március 09. 15:32
Kedves Elnökasszony! Valószínűleg a hektikus életmód az oka, de oda kellene figyelni az étkezésre s a felcsúszott kilókra. Van a másik oldalon egy magát árnyékminiszternek nevező nő, aki bojler testtel "hódít" hívei körében. Legyen ő az elrettentő példa. Üdvözlettel, Toblerone
APESZ72
2023. március 09. 15:14
szuper
Deotex
2023. március 09. 08:54
Úgy hívják DeSantist a helyiek, hogy "Floridan Orban".
mekgajver
2023. március 09. 08:16
Nem ugyanazt mondja, mint Trump, sokkal radikálisabb, de közben észszerűbb DeSantis. (persze azért Trump-ot is kedvelem)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!