Magyarországon ukrán katonákat képeznek ki a szlovák védelmi miniszter szerint

2023. március 07. 09:13

Jaroslav Naď kifejtette: erről csak a propaganda miatt nem lehet hallani.

2023. március 07. 09:13
null

Puskaporos hangulatban zajlott a szlovák külügyminisztérium által szervezett hétfői beszélgetés Nagymihályban, ahol a tárca vezetője, Rastislav Káčer miniszter és Jaroslav Naď védelmi miniszter az orosz-ukrán háborúról fejtették ki a véleményüket – írta meg a Paraméter. Naď egy kérdésre válaszolva elmondta, Csehország és Lengyelország nagyobb mértékben támogatja Ukrajnát az orosz agresszor elleni harc során, mint Szlovákia.

– tette fel a kérdést a szlovák védelmi miniszter, aki arról elmélkedett, hogy a szomszéd országnak szerinte kötelességük segítő kezet nyújtani.

„Terjed a propaganda”

Mire a hangoskodó hallgatóság soraiból valaki bekiabálta, hogy bezzeg Magyarország kimaradhat ebből az egészből. Erre Naď a következőket mondta a közbeszóló felé: 

De vajon arról van tudomása, hogy a területükön (azaz Magyarországon – szerk. megj.) folyik az ukrán katonák kiképzése? Talán erről nem is tud” – zárta rövidre a reakcióját a szlovák miniszter, aki egyéb magyarázatot nem fűzött a kijelentéséhez.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. március 07. 21:54
Háborúban sebesültek gyógyítására ukránokat kiképeznek .
mokány
2023. március 07. 13:03
Godless America . Istentelen USA .
Mich
2023. március 07. 13:03
Honvédelmi Minisztérium: "Ukrán katonai egészségügyi szakembereket képez ki a honvédség." Ez azért nem az, amit a szlovákok és a többiek művelnek...!
mokány
2023. március 07. 13:01
Taszáron , " tolmácsokat " , képeztek az amcsik . 2002 , 2003 tájekán .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!