Dömötör Csaba Kálmán Olgának: Úgy putyinoznak, hogy odadobták az oroszoknak a MOL-t

2023. március 28. 10:08

A gyurcsányista képviselő nem tette zsebre, amit Dömötör Csabától kapott.

2023. március 28. 10:08
null

Dömötör Csaba arra az ellenzéki felvetésre reagált, amely szerint a magyar kormány Vlagyimir Putyin alárendeltje. Meglátása szerint ezt az alárendeltséget nagyon is fontos tisztázni. Az energiapolitikával kapcsolatban azt mondta, hogy

Önök semmilyen gázvezetéket nem építettek annak érdekében, hogy máshonnan is érkezhessen gáz Magyarországra. Ez a kormány épített, nem is egyet. Nem önök voltak, hanem ez a kormány volt az, amelyik lehetővé tette, hogy cseppfolyós gáz is érkezzen Magyarországra” – folytatta gondolatmenetét az energiafüggetlenséggel kapcsolatban.

„Nem ez a kormány volt az, hanem a baloldali kormány,

az a baloldal, amelyhez ön csatlakozott, amelyik eladta, elkótyavetyélte a gáztárolókat,

amelyeket ez a kormány szerzett vissza” – mondta ezt Dömötör Csaba. A felvétel ezután Kálmán Olga megrökönyödött arcára vált. 

A videót itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képkivágás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2023. március 29. 07:18
Ez a Kálmánszolga tiszta szégyen!
Sulammit
2023. március 28. 20:03
Ennyit tud Kálmika, hazudozni, és gúnyosan vigyorogni, na meg meghatódni saját magától.
világbéka
2023. március 28. 19:00
A Vedomosztyi című orosz üzleti lap szerint az orosz regionális fejlesztési minisztérium hétszer annyiért vette meg a 2008-ig a magyar állam tulajdonában lévő moszkvai kereskedelmi képviselet épületét, mint amennyiért azt a magyar állam eladta. A cikket szemléző MTI nem említi meg, hogy a lap milyen forrásra hovatkozva állítja ezt. A lap úgy tudja, hogy az orosz miniszterelnök-helyettes utasította a minisztériumot a szerződés semmissé nyilvánítására, de végül olyan döntés született, hogy majd takarékoskodnak a renoválásnál. Az épületet a magyar fél 2008-ban adta el 21,3 millió dollárért, vagyis akkori árfolyamon mintegy 511 millió rubelért. A lap szerint azonban a tényleges vételár 3,5 milliárd rubel volt. https://www.origo.hu/nagyvilag/20110211-moszkvaban-is-botrany-van-a-magyar-kereskedelmi-kirendeltseg-eladasa-miatt.html
Lajoss
2023. március 28. 18:56
56 szembeköpése amit a fidesz előad az oroszokkal..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!