Die Presse a magyar ellenzékről: „Ilyen ellenfelektől Orbánnak nem kell félnie”

2023. március 05. 10:28

A szerző kiemeli, hogy Gyurcsány Ferenc folyamatosan ostorozza Márki-Zay Pétert, őt teszi felelőssé a baloldal bukásáért.

2023. március 05. 10:28
null

Kedvezőtlen képet tár elénk a magyar ellenzékről a bécsi lap budapesti tudósítása, amiről már a cím árulkodik: „Ilyen ellenfelektől Orbánnak nem kell félnie”. A szerző szerint, hogy a miniszterelnökkel szemben felsorakozott erők a választási kudarc után még jobban megosztottak, mint idáig és semmi esélyük sincs a hatalom megszerzésére.

A szerző kiemeli, hogy Gyurcsány Ferenc folyamatosan ostorozza Márki-Zay Pétert, őt teszi felelőssé a baloldal bukásáért. A DK

azt a következtetést vonta le a fiaskóból, hogy egyedül száll szembe a Fidesszel.

Ezért a párt 2026-ig Orbánék egyenrangú vetélytársává kíván válni. Hogy kormányzóképességét bizonyítsa, árnyékkabinetet hozott létre, az inkább semlegesnek tűnő Dobrev Klárával az élen.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. március 06. 13:23
Orbán a Nyugattól sem fél. A Nyugat ma már olyan mint akit megharapott egy komodó-varán, aminek a harapása lassú halállal jár. A varán csak megharapja áldozatát, az még napokig vonzolja magát, a varán meg szépen követi. A nyugatnak van egy rákos ideológiája, a nyugati ember nem tud és nem akar harcolni, a nyugat pánikban van, mert vezetö szerepe a világban megkérdöjelezödött, és igy pánikban van, rossz döntéseket hoz. ELÉG, HA ORBÁN EZZEL A STRATÉGIAI NYUGALMAT ÁLLÍTJA SZEMBE. Ami legjobban kellene, az a hazaáruló, aljas, magyargyülölö gyurcsányisták félreállítása. Az is elég lenne, hogy Dobrevet az országjárása során elzavarnák mindenhol a francba.
amca
2023. március 05. 17:00
Német komcik jól látják. fegyö öö kör !!!!! Márki Majom !!!! Jakab Svinje !!!!! Balgar Krava!!! Nyírtassi Tahó,jogsinélküli !! Büdös Bence,torda.
obsitos0
2023. március 05. 16:59
A kép jellemző: Hatpárti összefogás, 4 pártvezér + 1 fő macskajancsi. Azután önmagukból alakítottak ÁRNYÉKKORMÁNYT, amely egy árnyékszéken üldögél, hatalmas fizetésekért.
Vasalo
2023. március 05. 15:30
Na ebböl a hárombol aligha lehetett volna választani, legfeljebb a hézagot közottük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!