Célpontban az LMBTQ-lobbi: ezért találkozunk lépten-nyomon szivárványos tartalmakkal (VIDEÓ)

2023. március 20. 12:20

„Egy kisebbség miért is akarja ráerőltetni a véleményét egy nagy többségre?” – hangzott el a HírTV műsorában a kérdés.

2023. március 20. 12:20
null

A Hír TV Célpont című műsorának második részében a genderlobbi nyomába eredtek. Mint ismert, a gender elsősorban egy szociológiai kifejezés, amit magyarul társadalmi nemnek szokás fordítani.

Az összeállításban elhangzott, hogy „az interneten, a hírekben, a videómegosztó oldalakon és lassan már a közértben is

De mi miatt van ez, kik ezek az emberek” – tette fel a kérdést a riporter az utca emberének.

A stáb az idősebbek körében nem járt sikerrel. A legtöbben ugyanis nem hallották még ezt a kifejezést. De akadt olyan is aki nevetve kérte ki magának a kérdést. A fiataloknál azonban más volt  a helyzet. A megkérdezettek között akadt olyan, aki nembinárisnak vallotta magát.

Ezt a kifejezést olyan személyekre vonatkozóan használják, akik nem kizárólagosan férfiként vagy nőként azonosulnak, beleértve azokat is, akik semmilyen neműként nem azonosulnak.

Míg más kijelentette, hogy 

„Egy kisebbség miért is akarja ráerőltetni a véleményét egy nagy többségre?”

Ennél a pontnál a riporter feltette azt a kérdést, hogy akkor „egy kisebbség miért is akarja ráerőltetni a véleményét egy túlnyomóan nagy többségre?”

„Hiszen azt látjuk, hogy az LMBTQ közösség tagjai jóval kevesebben vannak, mint a konzervatív keresztény közösség tagjai. Miért kell akkor mégis bizonyos helyeken már elhagyni a tisztelt hölgyeim és uraim megszólítást, és miért botlunk folyton az interneten ilyen jellegű tartalmakba? És nemcsak a felnőttek botlanak ma már ilyen jellegű hírekbe, a 13 és 15 év közötti korosztály legkedveltebb videó megosztó platformján az ilyen jellegű tartalmak a legnépszerűbbek között szerepelnek” – hívták fel a figyelmet.

Hollik: Meg kell védeni a gyermekeinket

A témában megszólaltatták Hollik Istvánt, a Fidesz kommunikációs igazgatóját. A politikus úgy fogalmazott, „nagy intenzitással lepik el többek között az internetet, a közösségi médiát azok a genderpropaganda-típusú tartalmak, amelyeknek a célpontjai a mi gyermekeink. Éppen ezért azt gondolom, hogy

és pont ezért hoztuk meg és szavaztuk meg, döntöttünk a gyermekvédelmi törvényről, úgy gondoljuk, hogy ezektől az újfajta veszélyektől” – hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs vezetője.

„Itt kirajzolódni látszik egy újabb küzdelem, és nem gondoltuk volna, de most már azt látjuk, hogy a baloldal ebben sem a józan többség álláspontját képviseli, hanem a genderpropagandisták és az LMBTQ aktivisták oldalán vannak" – tette hozzá Hollik István.

A teljes adást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2023. március 20. 17:42
"...lépten nyomon találkozhatunk ..." Hát nem! Még nem! Csak ezt sulykolják az agyhalott bedilek, mintha legalább annyi beteg, egyed lenne, mint ahány heteró! Hát nem!
Fed74
2023. március 20. 17:06
Jól mondod agyhalott Hollik! Meg kell védeni nem csak a Gyerekeket, hanem az Embereket is tőletek te szektás barom!
pepita
2023. március 20. 15:21
Ezek a buzeránsok és társaik úgy látom most már csak egy jókora verés után takarodnak vissza a négy fal közé. Elég az állandó provokációjukból. Undorító , egy férgek.
Vakfolt
2023. március 20. 14:52
Erről a bal szélső szőrmókról eszembe jutott a szálvas, amivel a szőlő oltványokat ültettük el, megfelelően nehéz, és átéri a kívánt testrészeket, két kézzel akkurátusan be tudnám dörzsölni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!