Deutsch - Orbán 1:1 – ilyen volt a Fidesz 35. születésnapi rendezvénye (VIDEÓ)

2023. március 30. 22:47

A nosztalgia és az ünneplés mellett jelen volt az utánpótlás is.

2023. március 30. 22:47
null

Ahogy arról többször is beszámoltunk csütörtökön, 1988. március 30-án, 35 éve alapították meg a Bibó István Szakkollégiumban a Fideszt.

Az alapítók és a jelenlegi tagok egy zártkörű születésnapi rendezvényen ünnepelték meg ezt a jeles alkalmat, ahol volt koccintás, tortavágás és nosztalgiázás is.

Az Orbán Viktor Facebook-oldalán közzétett vieóból pedig az is kiderült, hogy nemcsak az új generáció tagjai hívták ki a miniszterelnököt egy csocsómeccsre, hanem Deutsch Tamás EP-képviselő is. A „barátságos mérkőzés” eredménye 1:1 lett.

A látottakat a kormányfő úgy kommentálta:

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2023. április 01. 17:35
Hajrá Magyarország ! Hajrá magyarok !
kishal
2023. március 31. 15:10
Kubatov mit keres a tablón a 2002-es keltezésű tagkönyvével?!
Misiraly
2023. március 31. 13:57
azért az kicsit gáz, hogy a 'Támogatott' neoton família zenéjére megy a videó. Ill, csatlakozom előző kommentelőtársakhoz, csocsóban én is megmászatnám őket. Na de lehetne sokkal rosszabb!
..--..
2023. március 31. 12:16
-zsoltkom- "ilyen volt a Fidesz 35. születésnapi rendezvénye " - Disznóvágáshoz kockás ing... csocsózáshoz kiskosztüm. - "Mindenki" hozott a ruhája alatt vagy az inggallér felett vagy 10-20 kiló hasa- és tokazsírt. Izzadtak a seggek a boldog álldogálásban. Biztos felidézgették egymásnak a liberális éveket és a szabadságharc fontosságát... Orbánnal-Kövérrel az élen. Gratuláltak egymásnak... Kádár-csók a büdi szájra és erdogános fartő simogatás kedéllyel. Vajon ott volt-e az ereszmászós Alaptörvényt szerkesztőnk? És vajon korhatárossá tették-e a bulit a szivárványos Szájer Józsi miatt? ... mert ugye a család az család... a férfi az apa... az anya meg nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!