Budapestre látogat az amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség vezetője

2023. február 08. 22:45

Samantha Power a jogállamiság védelme miatt jön.

2023. február 08. 22:45
null

Február 9-10-én Budapestre látogat Samantha Power, az amerikai Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) vezetője, hogy „tovább építse az Egyesült Államok és a magyar emberek között rég fennálló kapcsolatot” – legalábbis az Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének a közleménye szerint.

A közlemény szerint az USAID a közelmúltban több közép-európai országban, köztük Magyarországon is újraindította tevékenységét, ahol

a jogállamiság védelmén, a demokratikus intézmények, a civil társadalom, valamint a független média megerősítésén dolgozó, független magyar partnerszervezeteket támogat.

„Látogatása során Samantha Power találkozik a magyar civil társadalom képviselőivel, független újságírókkal, Magyarország jövőjét építő fiatalokkal és az amerikai nagykövetség munkatársaival, akik azon dolgoznak, hogy elmélyítsék az Egyesült Államok és a magyar emberek közötti partnerséget és együttműködést” – fogalmazott a közlemény.

Nyitókép: EVELYN HOCKSTEIN / POOL / AFP

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajos75
2023. február 11. 12:51
Gondolom ez is a cia egyik fedőszerve,nem valószínű, hogy gulyásleves elvonásitünet miatt jön.Nagyon észnél kell lennie a titkosszolgálatunknak, mert félő,hogy nagy mennyiségű szart akarnak kavarni.Nehogy mi legyünk a b terv, ha befürdik az Usa fuckrajnában.
Maciapu
2023. február 10. 03:09
A jobb időkben az őseink az ilyen dolgainkba belepofázó bajkerőket ledobták a Gellérthegy tetejéről a Dunába.
Robert69
2023. február 09. 19:14
Repülő leszáll, visszafordítani, integetni neki amikor már távolodik......
KBA98
2023. február 09. 18:59
Azon kívül, hogy ronda és lestrapált, mi a k anyja köze van hozzánk? Majd én is elmegyek a nagy Amerikába és számonkérem,l pl. a demens Biden elnöki székbe helyezését, a háború kikényszerítését, a Biden család vagyonosodását Ukrajnában, a sok szarkeverést a világban, etc. Az USA jogállamiság hogy áll??? Csak, hogy megértse! Apart from being ugly and shabby, what does k's mother have to do with us? Then I will also go to the great America and hold you accountable, e.g. the installation of the demented Biden in the presidential seat, the forcing of war, the enrichment of the Biden family in Ukraine, the many shenanigans in the world, etc. How is the rule of law in the USA???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!