Pressman: A magyar kormánnyal bensőséges a párbeszédem

2023. február 23. 13:32

„Ez nem igaz, és nem is áll szándékunkban, hogy az legyek” – válaszolta arra a kérdésre, hogy ő nevezhető-e Orbán új közellenségének.

2023. február 23. 13:32
null

David Pressman amerikai nagykövet adott interjút a HVG-nek, amelyben többek között arról beszél: érzi a támadásokat a kormányhoz kötődő média részéről, de ugyanakkor optimista is, ezt az optimizmusát pedig a magyarokkal meglévő kapcsolatából meríti.

– fogalmazott, majd kifejtette azt is: nem a személyes jellegű támadások aggasztják, hanem „az ott átszűrődő orosz propaganda, s hogy onnan nem tudni meg, hogy Magyarország barátai és szövetségesei vagyunk”. Arra a kérdésre, hogy ő nevezhető-e Orbán új közellenségének Pressman azt válaszolta: 

A nagykövet szerint nem kérdés ugyanakkor, hogy az USA mostanság szókimondó a magyar kormánnyal való kapcsolatában, ám ez szerinte fontos abban a helyzetben, amikor Putyin megtámadta Magyarország szomszédját. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janoska12
2023. február 24. 16:41
Már.. Megint.. Ez.. A.. Sunyi.. Szarkevero.. Preszman.... Huzal. Haza.. Ott.. Keverd.. A. Szart
Vakfolt
2023. február 24. 07:53
"az ott átszűrődő orosz propaganda, s hogy onnan nem tudni meg, hogy Magyarország barátai és szövetségesei vagyunk" Figyelj, nyomóember, az amit te orosz propagandának tekintesz, az a magyar érdek, szövetségesnek szövetségesek vagyunk, de már tudjuk, hogy nem vagytok a barátaink, soha nem is voltatok, csak a magatok érdekét néztétek mindig. Szóval hagyjuk a bullshitelést.
tailor
2023. február 23. 19:03
ezt a szót sosem bírtam ... pláne egy buzitól
roughneck
2023. február 23. 18:57
Pofatlanul hazudik a mocskos zsido buzi. Leszoltak neki otthonrol, hogy vegyen vissza az arcabol es most mosakszik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!