Kocsis Máté: Egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt

2023. február 13. 17:24

„Miközben a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt” – kommentálta az esetet a Fidesz frakcióvezetője.

2023. február 13. 17:24
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, ma kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából azt a férfi pedagógia asszisztenst, aki videóbejegyzésben mesélte el, hogy az szerinte teljesen rendben van, nem ütközik magyar törvényekbe, hogy egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolatban.

Az esetet a Fidesz frakcióvezetője sem hagyta szó nélkül. Kocsis Máté a Facebookon kifejtette, hogy „a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt. Eközben itthon egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számon kérni rajta, mert

Hozzátette: „A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 15. 14:37
A papoknak mennyivel egyszerűbb..és még védettek is..
adrás
2023. február 14. 11:41
És még dicsekedik is vele a buzeráns . Csak azon csodálkozok hogy még nem szólongatták meg szülök a nyakát !
formaegy
2023. február 14. 11:14
A hangsúly ezen van! Őt a PDSZ védi! Tehát ki lehet jelenteni, hogy a PDSZ egy gyereknyomorító, fiatalokat megrontó büdös banda akik magasan szarnak a gyerekvédelmi törvényre, beviszik az iskolákba a kiskorúakhoz a mocskot, a szennyt !!!!!!!!!! Eddig is tudtuk, hogy milyen tanárnak nevezett csürhéből áll, akik a diákokat kiviszik az utcára, ordenáré beszédre, gyűlöletre, uszításra, vergődésre nevelik őket! Véresre vert tenyérrel tapsolnak amikor egy diák magából kikelve aljas jelzőket használva vergődik.... Dolgoztok már a szigorúbb törvényeken és annak betartásán? Mert eddig ez is annyit ér, mint a hazaárulás törvény paragrafusa. Le van írva, a hazaáruló férgek pedig futószalagon dolgoznak!!!!!!!!!!!!!!! Minden LMBTQ-s reklámot, felületet, mindent ami velük kapcsolatos megszüntetni, sőt az egész mocskos szervezetet, és minden olyan álcivil szervezetet akik a rühes Soros pénzen csinálnak országunkból pöcegödröt! A buzik felvonulására érkező külföldi buzik beutazását betiltani! Követeljük a gyerekeink védelmében a szigorúbb törvényeket, és az álcivil, LMBTQ mocskos bandák azonnali beszüntetését! Kaptunk - sajnos - egy szép képet arról, hogy milyen a libsi-komcsi-náci DK-s vezette rühes csürhe. Ez várna M.o.-ra!
Odone Ricci
2023. február 14. 08:56
A Fidesz frakcióvezetőjét kérdezem, átvizsgálták mind a 26 tagország kiskorúakra vonatkozó törvényét és összehasonlították a magyarral, pontosan szöveg szerint ? Ha igen, akkor milyen eltérések vannak? Ha nem tanulmányozták volna a többi tagország erre vonatkozó paragrafusait, akkor ezt a nemzetközi jogászuknak (nyelvtudással) meg kellene tenni sürgősen, mert csak így lehet - kigyűjtött PÉLDÁKKAL ÉRVELNI a sok alaptalan váddal szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!