Nem, nem orosz zászlót mintázott a Fradi-szurkolók koreográfiája

2023. február 05. 20:53

A Rapid Wien szurkolói csoportjának 35 éves szülinapjáról emlékeztek meg a bécsi labdarúgócsapat színeivel.

2023. február 05. 20:53
null

Több médiaorgánum is tévesen közölte a hírt, hogy az orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni mérkőzés előtt.  Az igazság azonban az, hogy a Fradi-tábor a velük régóta baráti viszonyt ápoló bécsi labdarúgócsapat,

a Rapid Wien szurkolói csoportjának 35 éves születésnapjáról emlékezett meg ezzel a gesztussal. A zöld-fehér és a kék-piros színpárok ugyanis a bécsi labdarúgócsapat színei is egyben.

A Green Monsters nevű szurkolói csoport február elsején még külön bejegyzést is szentelt ennek az évfordulónak, amelyet alább tekinthetnek meg:

A tévedés forrása a 444.hu, amelynek szerzője igencsak félreértette a látványos szurkolói akció jelentését. A portál időközben törölte az erről szóló cikket.

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. február 06. 12:02
ide jutott kubatov csőcseléke, hogy nem nagy-magyarország molinókkal tiltakoznak, hanem áthallásosan az orosz zászló színeit használják, aztán majd megmagyarázzák, hogy nem is úgy gondolták. ezek ilyenek. nem kell csodálkozni. eddig jutottak a törzsfejlődésben. a törzsről lemondtak.
fogd a pénzt és kuss
2023. február 06. 09:04
hazudott a 444??? nahát!!
buvu
2023. február 06. 08:31
Tehát ha pl. veszek egy Tony Hilfiger pólót, az most politikailag inkorrekt?
balbako_
2023. február 06. 07:00
A 444 még a Rajk peren szocializálódott ott pedig az volt az ítélet alapja, hogy a vádlottak kizárólag külföldi ügynökökkel érintkeztek életük során. ( Csak a fiatalok kedvéért ez a forgatókönyv ávós szadizmus nélkül nem működik)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!