Nagy Attila Tibor: Akár botrányba is fulladhat az újabb ellenzéki együttműködés

2023. február 10. 07:46

A politikai elemző Donáth Anna jövőértékelőjéről azt mondta: élete eddigi legjobb beszédét mondta el.

2023. február 10. 07:46
null

A törökországi földrengés és annak politikai következményeiről, valamint a baloldal vezetőinek évértékelő beszédeiről volt szó az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorában, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsorban, amelynek vendége volt Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Nagy Attila Tibor politikai elemző.

A hirado.hu összegzése felidézte, több magyarországi ellenzéki párt évértékelőt tartott a hétvégén. Mráz Ágoston Sámuel úgy vélte, hogy

Az árnyékkormány eddig nem volt túl sikeres és Gyurcsány Ferenc beszédét „unalmasnak” értékelte a Nézőpont vezetője.

Csaták és botrányok várhatók az ellenzéki térfélen

Nagy Attila Tibor erre úgy reagált, hogy „akár botrányba is fulladhat az újabb ellenzéki együttműködés ebben az évben” – derült ki a cikkből, amely szerint az elemző nagyon sok csatára, nyilatkozatra, ellennyilatkozatra, botrányra számít az ellenzéki pártok egymás közötti kapcsolatában.

A hirado.hu arról is írt, hogy Kiszelly Zoltán álláspontja szerint

a DK legközelebb nem fog belemenni az előválasztásba, inkább elindulnak egyedül,

és azt mondják, hogy aki nem áll mögéjük, az a Fidesszel van. Gyurcsány Ferenc beszédének legfontosabb részeként azt említette, hogy a DK elnöke kétpólusú pártrendszerben kezdett el gondolkodni, amelyben a pártja elfoglalja a baloldalt.

Nagy Attila Tibor szerint Donáth Anna élete addigi legjobb beszédét mondta el, azt viszont megjegyezte, a momentumos politikusnak vigyáznia kell arra, hogy a stílusa ne legyen túl mesterkélt. A politológus úgy vélekedett, a többi pártvezető beszédében nem látta, hogy a Fidesz-szavazókhoz szóltak volna – olvasható az összellításban.

A teljes adást ITT tekinthetik meg.

(MTI)

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó
  

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scandal says Jack
2023. február 10. 19:01
DK morál meg tapsolni gerébet és Hegedűs t
Elmekortan
2023. február 10. 13:02
Egyik lehnagyobb szarkeverő NAT. Zselé embere, A TASZ fizeti. Gyurcsány nyaraltatja. Dobtev irányítja . SZDSZ önkéntes. Vágó Pisti bácsi elmebajnoka.
NERbot
2023. február 10. 12:44
Ami nincs, az aligha fulladhat botrányba.
5m007h 0p3ra70r
2023. február 10. 12:35
"Donáth Anna jövőértékelőjéről azt mondta: élete eddigi legjobb beszédét mondta el" És a ez a legjobb is messze a léc alatt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!