Egyesével tapsolták meg az ellenzéki pártokból a DK-ba dezertálókat a párt kongresszusán

2023. február 05. 14:23

Egyértelművé tették, hogy melyik a legerősebb párt a baloldalon.

2023. február 05. 14:23
null

Tisztújító kongresszust tartott vasárnap a DK. A legnagyobb ellenzéki párt eseményét Gyurcsány Ferenc évnyitó beszéde zárta. Gyurcsány végül valamivel 14 óra előtt lépett színpadra magyar és uniós zászlók tömkelege előtt, ezt megelőzően Kordás Lászlóra emlékeztek a kongresszus résztvevői, majd az Örömódát játszották.

Gyurcsány Ferenc beszédének megkezdése előtt

egyenként tapsolták meg a különböző pártokból a DK-ba dezertálókat.

Kiemelték, hogy az elmúlt tíz hónapban még tovább erősödtek. Juhász Bélát, a korábbi momentumos sződligeti polgármestert, Székely Dániel volt momentumos politikust, Déri Tibort, Újpest polgármesterét, valamint Buzinkay Györgyöt is külön megtapsolták. 

 

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2023. február 06. 13:01
A sok kis Hegedüs hadnagy... Nem az a fontos, h dekások legyetek, hanem hogy ne legyetek Momentumosok, meg hasonlók. Aztán majd mentek a levesbe.
Ekrü
2023. február 06. 11:36
Nem mindegy melyikben vannak? Egykutya mind...Igazi megélhetési baloldaliak. Méltó utódai a Mécs Imre féléknek.
Ehetős Odó
2023. február 05. 21:30
Hülye az egész moslék. De a Feri a legnagyobb hülye: az nem eredmény, ha a szövetségeseitől szipkáz el embereket. Így csak sűrűbben lesznek, de nem többen.
balbako_
2023. február 05. 19:28
Politikai kurvák. Fizettek nekik lefeküdtek....no de ezt megtapsolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!