Orbán Viktor az ukrán támogatásokról: Nem vétóztunk, nem zsaroltunk

2022. december 06. 18:16

„Meg akarjuk győzni az EU-tagállamokat arról, hogy nem a közös uniós adósság a megoldás” – fogalmazott a magyar miniszterelnök.

2022. december 06. 18:16
null

Orbán Viktor miniszterelnök is megszólalt az Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatással kapcsolatban kedden szárnyrakelt álhírekkel kapcsolatban – tájékoztatott közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója hétfőn délután.

Orbán Viktor: Nem vétóztunk, nem zsaroltunk

„A mai hírek arról szólnak, hogy Magyarország megvétózta az Ukrajnának nyújtott pénzügyi támogatást. Ez azonban álhír

ugyanis ha továbbra is az adósságközösség felé vezető úton haladunk, nem leszünk képesek visszafordulni onnan. Mi más jövőt képzelünk el Európa számára: olyat, amely a közös eladósodás helyett az erős tagállamokra épül” – olvasható a bejegyzésben.

Varga Mihály pénzügyminiszter részletes beszámolóját a témában ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepita
2022. december 07. 08:49
"Nem vétóztunk, nem zsaroltunk" csak aláírtunk. Ugye?? Egyébként miért nem?? Az hogy folyamatosan felmossák velünk a padlót igazán megérne egy vétót,vagy 'zsarolást". "Nem azt kell figyelni amit mondok hanem amit teszek" Idézet egy klasszikustól.
zolizolizoltan
2022. december 07. 06:11
Blokkoltak, nem vétóztak. Játék a szavakkal. Orbán idehaza már csak a keménymag primitívebb részének játszik, akik nem olvasnak külföldi híreket.
Kivűlálló
2022. december 07. 01:19
Orbán Viktor az ukrán támogatásokról: Nem vétóztunk: Ez nagy probléma! Nem zsaroltunk: Ez is az!
Vasgyari Tibi
2022. december 06. 22:23
Ha adós vagy, akkor a szolgája vagy annak, aki adta a pénzt, ez egy Bibliai igazság. Másik igazság, a Bibliából, hogy az áldott ember, ország kölcsön ad, és nem vesz kölcsön. Orbán ezek alapján cselekszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!