„Piszkosul dühös vagyok” – így akadt ki Jakab Péter a Fidesz újabb győzelme után (VIDEÓ)

2022. december 21. 09:14

„Lehet homokba dugni a fejünket, de jobb megérteni ezt az üzenetet: új ellenzékre van szükség, különben marad a Fidesz!” – hangoztatja a korábbi jobbikos politikus.

2022. december 21. 09:14
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Fidesz jelöltje győzött a pesterzsébeti időközin. Érdekesség, hogy harminc évig a baloldal nyerte a körzetet, most Szombathy Dénes Gyula a szavazatok 51 százalékával győzedelmeskedett.

Piszkosul dühös vagyok

– kezdte monológját Jakab Péter, amelyben az időközi választást elemzi. „Lehet homokba dugni a fejünket, de jobb megérteni ezt az üzenetet: új ellenzékre van szükség, különben marad a Fidesz!” – írta a közösségi oldalán megosztott videóhoz, hozzátette: „A parlamentben ma még egyedül vagyok. Az országban már nem. Sokan vagyunk, többen leszünk, szerveződünk”.

Jakab Péter monológját itt nézheti vissza:

 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. december 21. 22:04
Na majd ő jól megszerveződik. Azzal a tömeggel, amelyik fogta a felvételhez a kamerát.
Málaga21
2022. december 21. 21:55
Ahogy a kávégép lekeveri, az nem semmi. Meg az a fej sem, ami visszatükröződik a hűtőajtón.
u.cserkész
2022. december 21. 18:04
"Piszkosul dühös vagyok" Azé' higgadj csak le, mert a mérgelődés árt a szépségnek. A végén még a mamuszos kiadja az utadat, és akkor hová mész?
kikicsoda
2022. december 21. 17:39
„Piszkosul dühös vagyok” Az jó. Másra úgysem vagy képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!